Alex Trans Com - Producator de confectii metalice, Bucuresti

Garduri metalice

Pentru imprejmuirea unui teren curti sau gradini este nevoie de un gard.Firma noastra va poate ajuta cu realizarea unor garduri metalice durabile estetice care sa reziste in timp intr-o gama variata de modele cu elemente de fier forjat tabla sau policarbonat. Clientii pot veni si ei cu modele de garduri metalice pe care noi le vom realiza si imbunatati cu solutii optime. Multitudinea de elemente si modele face ca imaginatia sa nu aiba limite in realizarea unor garduri metalice cu design unic pentru fiecare client.Clientii care doresc un gard metalic mai deosebit dar nu au un buget pentru cel din fier forjat pot opta pentru o confectii metalica in care sa integram elemente decorative din fier forjat realizand produse deosebite la preturi foarte avantajoase pentru client.In domeniul confectiilor metalice comunicarea dintre executant si beneficiar trebuie sa fie la obiect pentru realizarea unor produse de foarta buna calitate.O solutie mai economica pentru imprejmuirea unui teren pe termen scurt sau chiar permanent sunt panourile din plasa simpla sau bordurata zincata sau plastifiata.Panourile de gard se produc in baza unei comenzi ferme sau a unui proiect de comun acord cu beneficiarul. Gardurile metalice din fier forjat au un aspect deosebit datorita elementelor de fier forjat si a multiplelor combinatii care ajuta la realizarea unui design deosebit si unic pentru fiecare client. Culoarea gardului metalic se poate alege dupa paleta RAL noi aplicand orice culoare doreste clientul iar acesta mai poate fi acesorizat cu policarbonat de diferite culori si calitati in functie de bugetul fiecarui client.Confectiile metalice simple sunt accesibile orcarui client cu un buget mai restrans firma noastra realizand garduri metalice foarte frumoase si modele deosebite pentru toti clientii. Rezistente in timp si avand un stil architectural aparte sunt foarte apreciate de clientii care isi doresc un gard cu tenta antica si calitate deosebita. Gardurile metalice sunt produse pentru a proteja interiorul unei curti sau al unei institutii indirefent de bugetul pe care il aveti sau de modelul ales.Dimensiunea si tipul barelor folosite pentru executia panourilor de gard imaginatia echipei noastre sunt doar cateva solutii pe care firma noastra va poate realiza un gard elegant pe gustul orcarui client. Daca comanda este ferma noi ne deplasam la locatie pentru masuratori fara a percepe taxe pentru deplasare.

Tehnici si materiale

Materialele folosite pentru realizarea gardurilor metalice sunt: teava rectangulara, teava patrata, platbanda si platbanda amprentata de diferite grosimi si dimensiuni elemente din fier forja plasa simpla sau bordurata zincata sau plastifiata. Materialul inainte de grunduire se degreseaza cu solutii de foarte buna calitate asigurand totodata si o fosfatare pentru o priza foarte buna a grundului si vopseli. Vopsirea se face prin pulverizare sau dupa dorinta clientului in camp electrostatic in orice culoare dupa paleta RAL. Debitarea materialului se face cu fierastrau automat,iar aparatele de sudura sunt performante la fel si electrozii de sudura.(ESAB) Polizarea sudurii se face cu discuri abrasive cu pastille Widia fiind ce mai noua tehnologie dupa piata noastra,calitatea finisarii fiind la cote foarte inalte.

Preturi garduri metalice

Preturile sunt accesibile tuturor clientilor in functie de complexitatea modelului ales,echipa noastra venind in sprijinul clientilor cu solutii optime pentru realizarea oricarui proiect. Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit.

Galerie foto
  • ...