Alemar Capoeira - Cursuri de capoeira, Bucuresti

Cursuri capoeira

Fie ca faci primii tai pasi in Capoeira, fie ca ai deja o anumita experienta, poti experimenta antrenamentul complex si fascinant de Capoeira, in oricare zi, de Luni pana Vineri.

Reprezentand o parte importanta a acestei arte martiale, clasele de acrobatie sunt menite sa dezvolte si sa perfectioneze nu numai elemente acrobatice ce se regasesc si in alte sporturi, ci mai ales elemente specifice Capoeirei.  

Pe langa activitatea fizica, Capoeira ilustreaza un univers intreg, o cultura veche, tumultoasa si plina de aventuri si un mod special de sarbatorit viata. De aceea regasiti si ore de muzica, unde exersam cantece, ritmuri, structura unei baterii, atat cu instrumente, cat si cu vocea. 

Pentru copii sunt alocate clase precum acrobatie (Luni), de muzica (Joi), si de Capoeira, de Miercuri si Vineri.

Intrucat o dezvoltare adecvata este esentiala, urmarim evolutia nu numai pe plan fizic, ci si pe plan mental, emotional si artistic.

De asemenea, interactiunea cu persoane noi, cu o noua cultura si o noua limba ajuta la formarea celor mici. Aceste clase sunt coordonate de Adina si Bibi, studente ale Profesorului Minhoca.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0763367701; 0734137335
Str. Bradesti nr. 8, sector 2
Distribuie