Administrare Asociatii de proprietari Bucuresti

Despre noi

Pentru Asociatii de Proprietari, (locatari, complexe rezidentiale, vile si apartamente, cladiri de birouri) care doresc un bloc curat, administrat corect, si nu in ultimul rand eliminand costurile inutile.

Venim in intampinarea nevoilor proprietarilor, pentru un confort civilizat, o comunicare eficienta intre asociatie si personalul administrativ.

Obiectivul nostru este de a fi alaturi de proprietar in valorificarea optima a proprietatii, in conservarea si cresterea valorii acestora, precum si prelungirea ciclului de viata si a performantelor sistemelor cladirii si la minimizarea numarului de disfunctionalitati.

Suntem o companie specializata in servicii de administrare imobile, deschisa spre colaborare, cautand continuu sa vedem lucrurile flexibil, raspunzand cu promptitudine la solicitarile clientilor, pregatiti si in permanenta cu dorinta de a reusi sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite.

Administrarea imobilelor este realizata profesional, prompt si eficient, cu ajutorul personalului nostru atestat si calificat, prin servicii de administrare imobile, contabilitate si casierie.

Dispunem de polita de asigurare de raspundere civila.

Societatea noastra este autorizata de Primarie.

Pentru informatii sau pentru a solicita o oferta(pret) pentru blocul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati: telefonic 0770.429.399, email: liliro2014 @ yahoo.com

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0770429399
Bd. Timisoara, nr. 37, sector 6
Distribuie