Acting Lab - Cursuri de actorie pentru adulti si copii, Bucuresti

Cursuri de actorie pentru adulti

Atelierele de actorie sunt strucurate pe module de doua luni, 8 sedinte a câte doua ore, un curs o data pe saptamâna, în fiecare joi, de la ora 19:00.

Primul modul se va axa pe exercitii de cunoastere, spontaneitate, creativitate, memorie, relationare. Vom lucra cu emotiile, le vom descoperi, accepta, recunoaste. Vom lasa intuitia sa ne ghideze, vom depasi limite si vom încerca sa ne scoatem mastile, pentru a pune altele, ne vom juca si vom experimenta, asa cum se întâmpla în orice laborator, inclusiv în cel de teatru. Treptat, spre finalul modului, vom lua contact cu texte din dramaturgia universala, vom analiza si vom lucra fragmente de texte.

Modulul  urmator se va îndrepta spre exercitii de divising. Fiecare participant va veni cu o propunere, astfel încât sa apara amprenta fiecaruia. Vom colabora cu un regizor care ne va ghida si ne va ajuta sa descoperim cine suntem si cine am putea fi. Mai multe detalii despre devising aici.

Exercitiile de miscare, dictie, improvizatie vor deschide fiecare atelier. Vom încerca mai multe metode de actorie si vom experimenta. Nu exista greseli, exista doar încercari.

Pentru aceste ateliere este necesar sa aveti costum de miscare si mintea deschisa.

Galerie foto
  • ...