Acting Lab - Cursuri de actorie pentru adulti si copii, Bucuresti

Cursuri de actorie pentru copii

Cursuri de actorie pentru copii – Tehnicile teatrale ne permit sa ne exprimam liber prin joc, sa ne cunoastem mai bine si sa recunoastem emotiile. Jocurile teatrale ne ajuta sa devenim mai buni observatori, sa dobândim încredere si sa învatam sa lucram în echipa. Jocul se îmbina cu fictiunea, lucram cu imaginatia si ne cunoastem limitele.

Vom lucra cu simturile, intuitia, concentrarea atentiei, emotiile, observarea, spontaneitatea, sentimentele, memoria, vom stimula imaginatia, vom învata sa ne exprimam cu ajutorul corpului si vom câstiga libertatea de a ne exprima în public.

Prin jocurile teatrele copiii îsi vor antrena corpul, vocea, memoria, simturile si îsi vor dezvolta abilitatile sociale, limbajul si arta comunicarii. Exercitiile de improvizatie, relaxare, imaginatie au rolul de a stimula atentia, creativitatea, spontaneitatea si de a dezvolta capacitatea de cunoastere, autocunoastere, expresivitatea corporala, vocala, emotionala si artistica.

Fiecare curs va contine exercitii de miscare, dictie, memorie, improvizatie. La Acting Lab vom incuraja copiii sa creeze texte proprii, sa fie spontani si liberi. Vom lucra pe texte individuale si vom analiza texte din dramaturgia universala. Totul se va desfasura într-un cadru prietenos. Vom învata prin joc cum sa abordam un text, cum sa ne controlam postura, vocea si gesturile.

Galerie foto
  • ...