Rommet Construct - Montaj, reparatii, mansardari acoperis Bucuresti

Montaj acoperis

Atunci cand incepi constructia sau renovarea locuintei trebuie sa ti cont de toate aspectele, iar acoperisul este unul dintre ele, am putea spune ca unul dintre cele mai importante aspecte. Acoperisul reprezinta un element foarte important pentru o locuinta, daca acesta cedeaza sau este deteriorat intreaga cladire se deterioreaza. Un acoperis deteriorat aduce mai multe costuri pentru reparatii decat renovarea la timp a acestuia. Pentru o locuinta frumoasa, armonioasa si care va ofera un mediu sanatos va recomandam acoperisul Metigla de la Coilprofil in cele doua forme ale lui fie tigla metalica, fie tabla prefaltuita Click sau Faltz. Acoperisul Metigla de la Coilprofil are o garantie de 10 ani si o durata de viata de peste 50 de ani, iar cantitatea de zinc minim garantata este de 275g/mp (cantitatea de zinc este foarte importanta datorita faptului ca zincul protejeaza otelul impotriva coroziunii, deci cu cat cantitatea de zinc este mai mare cu atat protectia impotriva coroziunii este mai buna), astfel acoperisul Metigla prezinta o solutie viabila si sigura pentru aspectul locuintei tale.

IN CAZUL RENOVARII UNUI ACOPERIS TREBUIE TINUT CONT DE 3 LUCRURI:1. INDETIFICAREA PROBLEMEI

Starea acoperisului trebuie urmarita in mod continuu, trebuie verificat daca sarpanta este inca intacta (lemnul nu a fost afectat de umezeala sau carii), daca nu sunt infiltrari de apa prin acoperis, sau daca aspectul este invechit. Atunci cand se constata degradari majore ca infiltrari de apa sau scaderea rezistentei acestuia la intemperii (ploaie, vant, zapada etc.) care vor pune in pericol atat locuinta in sine cat si viata si sanatatea locuitorilor ei, se impune inlocuirea acestuia.

2. ALEGEREA MATERIALELOR

O parte importanta in renovarea acoperisului o tine alegerea materialelor. Coilprofil va pune la dispozitie o gama larga de produse pentru renovarea acoperisului, asta in functie de dorintele dvs. cat si de aspectul arhitectural al locuintei. Va recomandam acoperisul Metigla datorita greutatii sale reduse si a materialelor de o calitate superioara care va ofera o garantie impotriva coroziunii avand stratul de zinc de minim 275g/mp si o durata de viata de peste 50 de ani. Deasemeni alegand acoperisul Metigla puteti alege intre tigla metalica consacrata pentru calitatea si aspectul frumos pe care il ofera cladirilor, sau puteti alege tabla prefaltuita Click sau Faltz pentru un aspect clasic dar elegant al locuintei tale.

3. MONTAREA NOULUI ACOPERIS

Pentru a se incepe montarea noii invelitori trebuie verificata sarpanta (structura acoperisului). Daca se constata ca elemente din sarpanta sunt deteriorate (din cauza infiltrarii apei si a trecerii timpului) ea se schimba, iar dupa realizarea noii sarpante se face montarea invelitorii metalice.

In cazul in care sarpanta este intr-o stare buna se face decopertarea acoperisului de vechea invelitoare, in cazul in care vechea invelitoare este din asbest ea va fi decopertata de o echipa speciala, fiind un produs toxic. Apoi se face montarea invelitorii metalice.

Galerie foto
  • ...