Rommet Construct - Montaj, reparatii, mansardari acoperis Bucuresti

Mansardari

Vreti sa-ti modernizati casa? Noi va putem ajuta cu mansardarea si montajul noului acoperis.

 

Mansarda unei locuinte, a unei cladiri in general, ramane una dintre zonele cele mai expuse la factorii climatici interiori sau exteriori, prin urmare trebuie respectate cateva reguli cu privire la dimensionarea si amplasarea elementelor constructive, in scopul asigurarii confortului si a unei utilizari in conditii optime. Arhitectii stiu in general aceste reguli, dar este bine ca ele sa fie cunoscute si de montatori, pentru ca proiectul sa fie respectat in cunostinta de cauza.

ALATURI DE EXECUTAREA DE ACOPERISURI NOI , MANSARDAREA ACOPERISURILOR CONSTITUIE O PREOCUPARE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI.  PUTEM EXECUTA LA O MANSARDARE ATAT NUMAI PARTEA DE STRUCTURA CAT SI MANSARDAREA LA GATA.

Mansardele sunt spatii in care se pot amenaja apartamente independente pe un nivel, pe un nivel si supanta, chiar pe doua niveluri (tip duplex), in functie de inaltimea spatiului mansardat, cu acces interior sau exterior, separat sau nu de cel al apartamentelor de dedesubt. In cazul in care nu exista o mansarda, se pot face extinderi ale ultimului nivel, accesul facandu-se prin intermediul unei scari interioare, din cadrul spatiului de la ultimul nivel; mansarda, impreuna cu ultimul nivel, poate deveni astfel un apartament tip duplex sau triplex.

Galerie foto
  • ...
  • ...