Acme Constructii Montaj - Montaj, service aer conditionat

Instalare centrale termice Bucuresti

Instalare centrale termice Bucuresti
pe gaz – pe lemne – pe peleti etc.

Deplasare la domiciliu in Bucuresti – Ilfov
Sector 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6
Telefon NON-STOP: 0772.007.738
Instalare centrale termice Bucuresti
V-ati mutat recent intr-o casa noua sau intr-un apartament in Bucuresti si aveti nevoie de instalarea unei centrale termice? Locuiti deja intr-o casa in care centrala termica este mai veche de 15 ani si va ganditi sa o inlocuiti? Contactati-ne chiar acum si vom face o evaluare corecta si responsabila, pentru ca locuinta dumneavoastra sa fie incalzita corespunzator, la un cost modic si cu un grad maxim de eficienta.

Locuiti intr-un bloc care are caldura racordata la incalzirea orasului Bucuresti? Va sfatuim sa planificati din timp instalarea unei centrale termice proprii. Veti fi foarte fericit si multumit de noua achizitie, deoarece veti avea un confort termic sporit, fara a suferi din cauza avariilor tot mai frecvente din Bucuresti.
Avantajele instalarii unei centrale termice proprii (in Bucuresti) sunt foarte multe, deoarece veti avea control deplin asupra temperaturii din locuinta dumneavoastra. De exemplu, intr-un apartament cu 3 camere, la o suprafata de aproximativ 63 de metri patrati din Bucuresti, pe timp de iarna in perioada noiembrie – martie 2021, cu media de temperatura setata la 24 de grade in locuinta, intretinerea totala: apa calda si rece, gaz, curent electric, cablu internet si televiziune, au costat aproximativ 450 de lei, pe cand la o garsoniera de 23 de mp tot din Bucuresti, racordata la reteaua de incalzire a orasului, doar apa calda si rece + caldura au costat minim 470 de lei/luna, fara a lua in considerare: curentul electric, avariile si zilele in care a fost destul de rece, lipsa apei calde minim 3 zile/luna etc.

 

Si daca asta nu va convins inca de faptul ca a sosit momentul sa programati acum instalarea unei centrale termice (daca locuiti in Bucuresti) va mai oferim un motiv in plus: centralele termice moderne pe gaz sunt foarte usor de intretinut si pot fi comandate electronic de pe smartphone si prin intermediul senzorilor de confort din locuinta (comenzile electronice pentru centrale termice, efectuate de la distanta sunt valabile si pentru centralele pe lemne, peleti etc.).
Asta inseamna ca puteti programa de exemplu ca centrala termica sa porneasca caldura in casa cu o ora inainte ca dumneavoastra sa ajungeti de la serviciu, sau sa mentina constant o temperatura in casa pe tot parcursul zilei.

 

Sfatul nostru, daca alegeti sa beneficiati de instalarea unei centrale termice de apartament pe gaz sau chiar si la casa (pe lemne, peleti etc.) este sa mentineti mereu o temperatura constanta, deoarece este mai sanatos atat pentru dumneavoastra si familie cat si pentru a eficientiza costurile & consumul de gaz, lemne, peleti etc.
Instalare centrale termice Bucuresti
Neaparat sa aveti in vedere un aspect important: doar o firma autorizata cum este ACME INSTAL poate realiza instalarea unei centrale termice, deoarece este nevoie de o echipa de tehnicieni profesionisti, cu experienta in instalatii sanitare, ca sa monteze intregul sistem format din: centrala termica, conducte, calorifere, senzori, racordare la gaz, racordare la reteaua de apa etc.

Sistemul de incalzire si complexitatea acestuia sunt calculate in functie de suprafata imobilului, de numarul de camere dar si de zona in care locuiti. La munte de exemplu exista un alt coeficient de eficienta termica, o casa din lemn este diferita de un apartament si totodata o garsoniera in Bucuresti situata la etajul 7 este diferita fata de un Apartament in Constanta la etajul 1.
Totodata inclusiv geamurile din termopan si usa de la intrarea in imobil pot influenta serios temperatura din locuinta. Insa cel mai mare impact il poate avea izolatia corecta a peretilor sau mai pe scurt: „cati pereti ai locuintei dvs. comunica direct cu exteriorul”.

 

Galerie foto
  • ...