Acme Constructii Montaj - Montaj, service aer conditionat

Instalare Aer Conditionat Bucuresti

Instalare Aer Conditionat Bucuresti si tot ce trebuie sa stii
Un aparat de Aer Conditionat trebuie sa fie instalat doar de catre o echipa de profesionisti. Sunt foarte multe motive pentru care iti recomandam sa ne contactezi, cum ar fi: avem o echipa certificata de tehnicieni cu experienta in instalarea de aparate de Aer Conditionat, suntem autorizati atat pentru modificari realizate la nivelul instalatiilor electrice cat si pentru utilizarea agentilor de refrigerare.

Mai mult de atat: oferim servicii de mentenanta aparate de Aer Conditionat NON-STOP in zona Bucuresti – Ilfov si suntem fericiti sa te anuntam ca incepand cu aceasta luna, ne putem deplasa inclusiv in alte orase din Romania, deoarece avem o echipa de lucru mobila.

 
Instalarea unui aparat de Aer Conditionat in Bucuresti
Fiecare model de aparat de Aer Conditionat, vine cu niste instructiuni de instalare unice si fiecare producator de aparate de Aer Conditionat, va recomanda o serie de masuri de bune practici si de siguranta in instalare.

Din acest motiv nu trebuie sa incerci sa instalezi singur Aerul Conditionat, deoarece pe langa faptul ca exista riscul de accidentare grava, exista si riscul de intoxicare cu refrigerant sau de electrocutare.
Instalare Aparate de Aer Conditionat pentru spatii comerciale
Daca iti desfasori activitatea intr-un spatiu comercial: depozit, magazin, clinica medicala, etc. si ai nevoie de o firma pentru instalare Aer Conditionat, ai ajuns unde trebuie! Echipa ACME INSTAL va poate ajuta.

Cum se face instalarea unui aparat de Aer Conditionat
Procesul de instalare al unui aparat de Aer Conditionat necesita utilizarea anumitor unelte speciale: pompa de vid, manomentre, butelii de agent frigorific, echipamente profesionale de gaurire a peretilor. Conexiunile de racire dintre unitati sunt create din tevi de cupru, protejate de izolatie termica,

In timpul functionarii unui aparat de Aer Conditionat, se formeaza un condens care trebuie directionat in canalizare sau in afara camerei. Conductele pentru scurgere vor avea un unghi inclinat sau daca acest lucru nu este posibil, se va instala o pompa speciala de extractie a condensului. Unitatea exterioara a unui aparat de Aer Conditionat, la instalare, este montata in afara spatiului in care a fost montata si unitatea interioara: pe balcon, pe acoperis sau pe un perete exterior.

Instalarea unei unitati exterioare de Aparat de Aer Conditionat, se face cu respectarea distantelor recomandate fata de perete si nu trebuie sa existe elemente care sa incurce buna functionare a ventilatorului special.

Galerie foto
  • ...