Accesoria Group - Accesorii mobilier pentru casa si birou, Bucuresti

Balamale Soft Close Tiomos - Grass

  • Sistemul Soft Close este ascuns in bratul balamalei
  • Reglajul amortizorului se face fara unelte, in trei trepte
  • Pentru usi standard sau pentru usi cu rame din aluminiu
  • Certificat LGA pentru 80.000 de deschideri
  • Design premiat Red Dot
  • Disponibile si in varianta fara amortizare
  • 3 variante de placute compatibile

3 motive pentru a alege balamalele din gama Grass

1. Inovatie si functionalitate

Sistemul de amortizare este ascuns in bratul balamalei si nu este sensibil la temperatura, ceea ce ii confera o functionalitate deosebita in orice conditii.

Fiecare tip de balama Tiomos este disponibila si fara amortizare – nu este necesar ca fiecare balama montata pe usa sa aiba amortizare ca aceasta sa functioneze; in functie de greutatea usii se poate folosi o balama cu amortizare si doua fara sau doua balamale cu amortizare si 3 fara.

Sunt fabricate cu un strat de protectie foarte rezistent la coroziune pentru a creste durata de viata a balamalelor.

Toate tipurile de balamale – colt orb, grade pozitive si negative, 120° (pana la 85°), 160° (pana la 120°) – sunt disponibile si cu amortizare.

Clipsurile de reductie a unghiului se instaleaza foarte usor – balamale de 110°, 120° (pana la 85°), 160° (pana la 120°). 

Balamalele Tiomos se pot utiliza si pentru usi foarte mari, cu grosimi de pana la 36 mm si unghi de deschidere 95°. 

Tiomos este singura balama disponibila in varianta cu deschidere la 120° si amortizare – pentru mobilier premium. 

Forta necesara de deschidere a usii este minima; usa se deschide foarte usor, fara a intampina rezistenta

2. Soft Close in interior

Intregul sistem de amortizare este ascuns in interiorul bratului balamalei. Una dintre caracteristicile extraordinare ale balamalei Tiomos este cinematica din interior, multumita careia usa poate fi deschisa cu mare usurinta. In plus, acest mecanism cinematic unic permite reglarea exacta a usii cu un luft minim.

3. Reglajul amortizorului se face fara unelte

Este suficienta o rotatie scurta pentru a adapta cu usurinta amortizorul Soft Close in functie de cerintele individuale. Usa se inchide lin si fara discontinuitate, indiferent de marimea sau greutatea acesteia. Efectul de “arc” nu mai este prezent la acest tip de balamale; usa nu mai revine catre utilizator dupa ce a fost deschisa. Balamalele Tiomos dispun de reglaj al amortizarii in 3 trepte, ceea ce permte utilizarea lor pentru o plaja mai mare de usi, de diferite materiale si grosimi. Sunt disponibile si in versiunea fara amortizare. La o usa, se pot folosi usor 2 balamale fara amortizare si o singura balama cu amortizare la o usa  – in functie de greutatea acesteia.

 

Putini dintre aceia care îsi comanda mobilier acorda importanta accesoriilor si, în special, alegerii balamalelor. Mai mult, sunt tentati sa opteze pentru cele mai ieftine. Balamale pentru usi – aplicate, semiaplicate sau încadrate – vor contribui la confortul dumneavoastra. Permit închiderea usilor încet, fara zgomot si reglarea usii, atunci când este necesar.

Confortul estetic si fonic din locuinta dumneavoastra poate avea de suferit daca nu ati ales balamale de calitate sau numarul acestora nu a fost ales corect în functie de înaltimea, latimea si greutatea usii.

De ce este important sa alegem balamale potrivite?

Nu sunt atât de vizibile ca alte acesorii de mobilier, dar sunt elementul principal care asigura buna functionare a usilor. În portofoliul nostru regasiti balamale pentru usi cu dimensiuni, aspect si caracteristici diferite. însa toate au în comun calitatea premium, durabilitatea si design-ul placut.

Galerie foto
  • ...