Accesoria Group - Accesorii mobilier pentru casa si birou, Bucuresti

Accesorii mobilier - Sisteme Dressing

GP3 System – sistem modular pentru amenajare dressing

  • Sistem compus din profile din aluminiu si componente de fixare pentru corpuri si polite.
  • Numar mic de componente pentru montaj
  • Elementele mobile (politele, corpurile) se pot rearanja fara a fi nevoie sa se demonteze ansamblul
  • Sistemul este potrivit si pentru amenajarea livingurilor sau a spatiilor comerciale

3 motive pentru a alege GP3 System pentru amenajarea dressin

 

Dormitorul reprezinta un sanctuar personal de relaxare, amenajat functional si confortabil. Este locul in care incheiem povestile si in care incepem pregatirile pentru o zi noua.

Dulapul cu haine sau dressing-ul se afla in aceasta incapere sau in imediata apropiere a acesteia. Un dressing organizat si spatios ne scuteste de frenezia diminetilor in care cautam in graba (si nu gasim, de multe ori) hainele si accesoriile.

Cu sistemele moderne de amenajare a dressing-ului beneficiati de flexibilitate in amplasarea fiecarui raft, a barelor de umerase si a corpurilor cu sertare. Va invitam sa alegeti dintre cele doua solutii de amenajare a dressingului din portofoliul nostru.

 

Accesoriile pentru mobila fac diferenta între obiectele banale si cele care stralucesc în lumina inovatiei.

Termenul de mobilier de calitate include aspectul estetic, calitatea finisarii si calitatea feroneriei, cea care asigura functionalitatea. Designul si ergonomia trebuie sa functioneze sinergetic pentru a satisface în acelasi timp cerintele estetice si pe cele de confort în utilizare. Iar acest lucru este foarte usor de obtinut atunci când alegeti sa lucrati cu accesorii de mobilier moderne, inovatoare, proiectate sa ofere maxim de functionalitate si sa se poata adapta la orice linie de design.

3 moduri în care accesoriile va fac viata mai frumoasa1. Functionalitate & confort

Importanta pozitiei la birou este un lucru bine cunoscut. Cu toate acestea, de câte ori nu v-ati ridicat la finalul zilei cu dureri de spate, genunchi sau umeri? O pozitie corecta înseamna, pe termen lung, o coloana sanatoasa. Un accesoriu istet si practic este sistemul pentru mese cu înaltime reglabila ELS. Acasa sau la birou, veti putea ajusta înaltimea mesei din telecomanda, pentru un confort maxim.

 2. Organizare mai buna si timp câstigat

Placerea de a avea grija noi însine si de familie este uneori umbrita de lipsa de timp. Detaliile sunt de multe ori cele care fac diferenta în buna organizare si timpul câstigat. În bucatarie, un accesoriu precum sistemul pentru colt extractibil pliant permite utilizarea confortabila si eficienta a mobilierului de colt.

 3. Durabilitate si aspect placut

Balamalele sunt elementele care primesc minimum de atentie la amenajarea locuintei. Cu toate acestea, de calitatea lor depinde confortul dumneavoastra pe termen lung. O balama de slaba calitate înseamna usi care în timp nu mai sunt aliniate, se închid cu greutate sau încep sa scârtâie. Aspectul estetic nu este deloc de neglijat în alegerea balamalelor.

 

Galerie foto
  • ...