Accace Romania - Consultanta financiar contabila, Bucuresti

Consultanta in Legislatia Muncii

Legislatia Muncii are drept scop stabilirea unui echilibru intre drepturile si obligatiile pe care angajatorii si angajatii le au unii fata de ceilalti. Totusi, indiferent de locatia dumneavoastra si in ciuda efortului depus de organizatiile internationale si institutiile locale de a ajunge la acest echilibru prin imbunatatirea continua a cadrului legislativ, relatiile de angajare vor ramane intotdeauna un subiect sensibil, deschis la diferite interpretari.

Drept urmare, lipsa unui expert in Legislatia Muncii poate avea implicatii grave asupra companiei si poate declansa conflicte cu actualii sau fostii angajati, precum si cu institutiile locale. Serviciile de consultanta in Legislatia Muncii oferite de expertii Accace au fost concepute in  vederea prevenirii acestor situatii si pentru a evita expunerea la eventuale daune financiare sau juridice.

Accace va poate oferi servicii care includ, dar nu sunt limitate la:

    • Asistenta in pregatirea documentatiei pentru angajati: contracte de munca, fisa postului, acte aditionale, documentatia privind incetarea raporturilor de munca, etc.
    • Asistenta in pregatirea documentatiei interne specifice pentru angajatori: regulamente interne obligatorii, procedurile necesare pentru evaluare angajati, organigrama, etc.
    • Furnizarea de suport in litigii si negocieri cu angajatii
    • Asistenta cu incadrarea in munca a strainilor, inclusiv de rezolvare a problemelor de relocare
    • Consultanta pentru cazuri specifice legate de drepturile angajatilor vs. drepturile angajatorului prevazute in Codul Muncii: dreptul la concediu, ingrijirea medicala, repaus zilnic sau saptamanal, conditiile minime de lucru, numarul maxim si minim de ore de lucru pe saptamana, etc.
Galerie foto
  • ...