Accace Romania - Consultanta financiar contabila, Bucuresti

Consultanta fiscala

Servicii de consultanta in domeniul fiscal

Dinamica mediului de afaceri din Romania si complexitatea legislatiei locale se reflecta inevitabil in necesitatea constanta a companiilor, dar si a persoanelor fizice, de a consulta un expert fiscal indiferent de stadiul de dezvoltare al afacerii sau domeniul sau de activitate.

Prin urmare, expertii nostri fiscali va pun la dispozitie un set complet de servicii de consultanta, cu scopul de a prelua in totalitate responsabilitatea obligatiilor fiscale locale, indiferent de complexitatea acestora, si pentru a va ajuta sa identificati cele mai bune oportunitati de afaceri.

In plus, daca aveti nevoie de consultanta in tranzactii complexe precum fuziuni si achizitii, due diligence, planificare fiscala internationala, sau stabilirea preturilor de transfer, echipa noastra de experti in practica internationala va vor sta la dispozitie.

Consultanta fiscala

Suntem constienti de provocarile fiscale la care companiile sunt supuse in mod recurent, mai ales in situatia in care dezvoltarea unui departament intern de experti fiscali este foarte costisitoare. Astfel, va punem la dispozitie experienta consultantilor nostri fiscali,  ce va pot oferi atat o perspectiva locala cat si globala asupra regulilor fiscale aplicabile la nivelul afacerii dumneavoastra. Ei va vor ajuta sa depasiti aceste provocari si sa fiti la curent cu modificari legislative de interes pentru dumneavoastra. Ca si forme de colaborare, ne vom adapta specificului cerintelor dumneavoastra. Astfel, daca prin prisma activitatii economice desfasurate este vital sa va consultanti in mod constant cu un consultant fiscal, aveti la dispozitie serviciul nostru de tip abonament (Tax Retainer) ce va permite sa economisiti timp si resurse financiare semnificative. De asemenea, va putem asista si in cazul intrebarilor specifice aparute in desfasurarea activitatii dumneavoastre.

Galerie foto
  • ...