ABCExpert Finance - Contabilitate si servicii juridice comerciale, Bucuresti

Servicii infiintari firme Bucuresti

Prin colaborarea noastra cu Cabinetul de Avocatura „C. A. D.” aflat in acelasi sediu, sprijinim agentii economici de la primii pasi pe calea constituirii unei afaceri proprii, prin servicii complete de infiintari firme in Bucuresti (intocmirea depunerea si ridicarea actelor constitutive ale firmei.)

Pentru societatile deja infiintate, oferim servicii precum :

  • deschidere/inchidere puncte de lucru in orice judet al tarii,
  • modificari ale actului constitutiv: adaugare ti autorizare coduri CAEN, schimbare activitate principala, actualizare CAEN rev2, schimbare sediu societate, schimbare actionariat societate (cesiuni) etc.

IMPORTANT! Un aspect mai putin cunoscut este faptul ca, inainte de infiintarea firmei, ar trebui sa discutati cu un contabil care sa va indrume in alegerea formei juridice si fiscale a societatii, totul pentru a elimina costurile suplimentare intervenite ulterior infiintarii datorita lipsei de informatii initiale! Cu ABCExpert Finance SRL in colaborare cu Cabinetul de Avocatura „C. A. D.”, veti avea asigurate atat segmentul de consultanta juridica, cat si cel de consultanta fiscala/ contabila!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722317388; 0722736936
Str. Mosoaia, Nr 45 A, Sector 4, Bucuresti
Distribuie