ABCExpert Finance - Contabilitate si servicii juridice comerciale, Bucuresti

Servicii juridice

Prin colaborarea noastra cu Cabinetul de Avocatura „C. A. D.” aflat in acelasi sediu, va oferim urmatoarele servicii juridice:

  • Facilitam redactarea oricaror contracte comerciale personalizate si altor acte de care ati putea avea nevoie in dezvoltarea cadrului de afaceri.

Nu asteptati pana cand sunteti neplatiti de un client, iar atunci sa constatam ca nu ati semnat contract, nu aveti dovada de expeditie a marfii sau semnatura si stampila clientului pe exemplarul dvs. de factura! Aceste situatii duc de regula la pierderea sumei datorate de debitor! 

Contactati-ne pentru a va intocmi contracte comerciale-tip cu clauze in favoarea dvs. care sa faciliteze recuperarea unor debite. Tarifele sunt promotionale pentru clientii societatii de contabilitate asociate!

  • Participam la redactarea contestatiilor sau a altor documente comunicate organelor fiscale.
  • Va putem reprezenta in instanta in eventualele procese cu partenerii de afaceri sau cu salariatii.
  • Acordam consultanta si consiliere in orice alta problema de natura juridica in care este implicata societatea dumneavoastra.
  • Reprezentam societatea in fata instantelor judecatoresti si a institutiilor statului, promovarea cailor de atac, definitivarea si executarea silita (prin executor judecatoresc) a sentintelor.
  • Recuperam debite, in anumite conditii, de la clientii rau-platnici cu plata onorariului astfel: 50 lei la semnarea contractului, restul numai dupa castigarea procesului si numai in caz de castig!
  • Recuperam creante salariale certe pentru angajati/fosti angajati cu plata onorariului astfel: 50 lei la semnarea contractului, numai dupa castigarea procesului si numai in caz de castig!

Tarife:

COMERCIAL

Redactare cerere/actiune de la 300 lei sau 50 lei + plata la sfarsit in caz de castig Studiere dosar: 200 lei Asistare/reprezenatre instanta: valoarea taxei de timbru dar nu mai putin de 500 lei sau 50 lei + plata la sfarsit in caz de castig Asistare/reprezentare recurs sau apel Curte Apel: de la 600 lei Promovare/asistare/reprezentare ordonanta/somatie plata: de la 500 lei Asistare/reprezentarer un termen: 100 lei Participare/asistare, reprezentaere adunare creditori: 300 lei/termen Asistare/reprezentare excludere asociati/anulare hotarare/alte actiuni Legea 31/1990: 1,500 lei

CONTENCIOS ADMINISTRATIV/FISCAL

Redactare plangere administrativa /contestatie fiscala la organele emitente: 200 – 500 lei Redactare actiune/cerere suspendare act administrativ/fiscal: 300 – 600 lei Asistare/reprezentare actiune contencios administrativ: 200 – 1,200 lei Asistare/reprezentare suspendare act administrativ sau fiscal: 600 lei (cuprinde redactare cerere) Asistare/reprezentare actiune contencios fiscal: 1,500 lei (cuprinde actiune) Asistare/Reprezentare apel sau recurs Tribunal: 1,500 lei Asistare/reprezentare apel/ recurs C.Apel: 1,500 lei

ALTELE

Asistare/reprezentare parte la mediere: 300 lei Asistare/reprezentare parte la Notariat (depunere divort): 300 lei Asistare/reprezentare parte alte institutii: 300 – 1,000 lei Asistare/Reprezentare apel, recurs, cai de atac extraordinare Inalta Curte de Casatie ti Justitie: de la 1,500 lei Asistare Reprezentare instanta partea vatamata (penal): 1000 lei sau 50 lei + 5% din suma in cazul constituirii de parte civila

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722317388; 0722736936
Str. Mosoaia, Nr 45 A, Sector 4, Bucuresti
Distribuie