ABC Construct - Firma constructii Bucuresti

Instalatii electrice Bucuresti

EXECUTIE INSTALATII ELECTRICE
instalatii electrice de la 0
montaj/înlocuire aparataj (întrerupatoare, prize etc)
montaj/înlocuire corpuri de iluminat
montaj/inlocuire tablou electric
instalare corpuri iluminat interior/exterior cu senzori miscare si crepuscular
instalare banda led
inteventii si reparatii instalatii electrice existente
curenti slabi (tv, internet etc)
etc
Reteaua electrica da viata unei locuinte, insa proiectarea si instalarea ei nu sunt pentru oricine. Oricat de dornic ai fi sa te apuci de treaba, trebuie sa tii cont de cateva reguli pentru siguranta ta si a celor din jur. Cel mai important lucru atunci cand vine vorba de instalatia electrica este sa respecti regulile si legile in vigoare. Bineinteles, nu este nevoie de autorizatie pentru schimbarea unui bec, a unei dulii sau a unei prize.

Cu toate acestea, pentru siguranta ta si a celor din jur, apeleaza la specialisti autorizati pentru orice interventie la reteaua electrica. Regula este valabila cu atat mai mult in cazul in care planuiesti sa-ti construiesti o casa: instalatia electrica este unul dintre elementele critice ale constructiei, dupa structura de rezistenta, si cea mai predispusa la defectiuni sau accidente. Ca sa iei cele mai bune decizii, afla ce este instalatia electrica, dincolo de cabluri si intrerupatoare

Instalatii electrica de interior

Efectuam instalatii electrice de interior la cele mai mici preturi. Cu un portofoliu de clienti multumiti, ne adresam oricarui client interesat de servicii de calitate.

Instalatii electrice de exterior

Realizam prize de pamant, alimentari, circuite de prize si iluminat, toate la preturi mici.

Montaj tablouri de sigurante

Montam orice tip de tablou electric, incepand de la tablou de apartament si pana la tabou de scara de bloc. Sigurantele montate in tablou vor fi dimensionate in functie de consumatorii de pe circuitul respectiv.

Montam paratrasnete

Cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice, firma noastra se adreseaza tuturor clientilor interesati de montajul paratrasnetelor, atat de indispensabile pentru orice locuinta expusa riscului.

Galerie foto
  • ...