ABC Construct - Firma constructii Bucuresti

Instalatii sanitare Bucuresti

Intelegem si respectam nevoia clientului de a avea nu doar o casa ci o locuinta, iar o locuinta presupune existenta instalatiilor de apa si canalizare, pentru o exploatare adecvata. Suntem cei mai in masura sa asiguram montajul acestora, cu atat mai mult in cazul proiectelor proprii de constructii.

Instalatiile sanitare vor fi executate numai in baza unui proiect initial, aprobat si autorizat de catre proiectant astfel, siguranta si randamentul sa fie maxim. Proiectarea instalatiei sanitare va avea la baza toate detaliile incaperilor,structurii zidurilor, cat si pozitionarea acestora fata de punctele cardinale.
Instalatiile sanitare vor fi dimensionata cu grija, astfel, randamentul sa fie optim.

In Bucuresti, ne deplasam la orice interventie privind avarii la instalatiile sanitare.
Garantia lucrului bine facut primeaza in contextul relatiei cu clientul.

Montaj obiecte sanitare

 
Montam: centrale termice, calorifere, lavoare, cazi de baie, bideuri, cabine de dus, hidrofoare, statii de pompare, etc…

 
Montaj tevi de scurgere

Montam tevi de scurgere bine dimensionate si pozitionate, pentru debitul de apa estimat.

 
Montaj tevi ppr

Montam instalatii din tevi ppr. De garantia extinsa pot beneficia toti clientii interesati de servicii de calitate la un pret mic.

 
Montaj robinete

 
Montajul robinetelor se va realiza cu mare atentie. Acestea vor fi supuse probelor de suprapresiune, imediat dupa finalizarea lucrarii de instalare.

Galerie foto
  • ...