Boxtranserv - Transport rutier de marfa, Dudu / Ilfov

Transport marfa Ikea

Transport Ikea – va aflati in situatia in care ati terminat cumparaturile si nu aveti cu ce sa le transportati? Ati ajuns la casa de marcat si aveti grija transportului? Nici o problema, suna acum la numarul te telefon afisat pe site pentru o comanda de transport.

 

Informeaza-ne cu privire la volumul marfii si locatie ca sa stim ce masina trimitem. Vei primi cea mai buna oferta de pret si siguranta ca marfa ta va ajunge in siguranta la destinatie.

Apeleaza de fieacare data cu incredere la servciile noastre de transport ikea. Marfa dumneavoastra va ajunge la timp si in siguranta la destinatie. Va punem la dispozitie masini cu sisteme de prindere si chingi.

Asiguram manipulare si carausie la cererea dumneavoastra. Apelati la numarul de pe site si va vom face o oferta in cateva clipe. Transport Ikea pentru marfa si bagajele dumneavoastra. Asiguram marfa pe tot parcursul transportului, incepand de la incarcare si pana la descarcare si montajul in locatie.

Transport Ikea

Va despagubim in cazul furtului, disparitiei sau deteriorari pe durata transportului, pana la destinatie. Se intocmeste proces verbal de primire-predare conform facturii si cartilor de identitate ale soferului si manipulantilor. In acest mod ve-ti scapa de grija fata de marfa dumneavoastra.

Asiguram loc sau locuri pentru client in masina de transport. Astfel clientul nu va avea nici o grija cu privire la marfa sau la serviciul de transport marfa. Feriti-va de oameni care va fac oferte prin magazin sau prin parcari, acestia au o reputatie proasta si nu fac altceva decat sa incurce mai rau lucrurile.

Ei va pot induce in eroare cu o oferta mica ca dupa aceea sa va ceara mult mai mult decat v-ati inteles. Au fost cazuri in care clientii au ramas fara lucruri sau a disparut vreun obiect. Transportati marfa sau cumparaturile dumneavoastra apeland la oameni de incredere si cu experienta in acest domeniu.

Galerie foto
  • ...