Boxtranserv - Transport rutier de marfa, Dudu / Ilfov

Transport mobila

Transport mobila, un serviciu indispensabil atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Pentru cei ce vor sa schimbe domiciliul sau pentru companiile ce apeleaza la relocari, exista firme ce ofera aceste servicii. Acestea au in dotare autoutilitare specializate si personal calificat in domeniu. Inainte de a face o comanda la o astfel de firma, asigurati-va ca au experienta in domeniu. Apelati la companiile ce au vechime in desfasurarea acestor activitati. O persoana cu experienta vasta in domeniu va putea face un plan sau va oferii chiar si consiliere. Organizarea, personalul si dotarile camionetelor duc la o buna desfasurare fara evenimente neplacute.

 

Oferta de pret pentru servicul transport mobila

Transport mobila este un domeniu in care preturile oscileaza in functie de mai multe elemente. Unul dintre cei mai importanti factori ce influenteaza costul este pretul combustibilului. Cu toate astea, oferta se va stabili de comun acord al partilor. Transportatorul va urmari intotdeauna ca si orice producator  sau prestator de servicii un pret cat mai ridicat. Interesele beneficiarului sunt in favoarea unei oferte cat mai mici posibile ca si costuri. Pretul se va stabili undeva la mijloc prin intocmirea unui contract ce prevede cateva clauze si specificarea ofertei de pret. Ca si costuri informative preturile pentru transport mobila oscileaza intre 200 si 500 lei local. La acesta se va adauga si costul pentru manipulare. Asta in cazul cand doriti si oameni pentru carausie. Pentru cererile de transport mobila ce depasesc limitele zonei de prestare a transportatorului, se va calcula per kilometri si stationare.

Volum util si greutate

In functie de necesitati comanda pentru transport mobila se va referi in primul rand la capacitatea utila a camionetelor. Inainte de a se stabili un pret este necesar sa avem in vedere volumul util de care avem nevoie. Interesul beneficiarului este sa incheie relocarea cu cat mai putine curse. Astfel va beneficia de un pret bun iar executarea va ocupa un timp scurt. Inainte de a comanda, calculati volumul obiectelor  sau al mobilierului pentru a stii ce volum util ocupa in camion. Calculati greutatea totala a obiectelor sau materialelor.  In acest mod vei afla daca ai nevoie de o singura duba, o camioneta sau o platforma TIR.

Manipulare si transport mobila

Pe langa transport mobila cu ajutorul autoutilitarelor exista si manipulare. Aceasta se va face cu echipamente speciale si personal calificat. Este important de stiut ca inainte de toate sa se tina cont de cateva clauze in contract. Printre acestea sa se specifice asigurarea si integritatea mobilierului pe parcursul manipularii si transportului.  Interesati-va daca cei ce vor manipula mobilierul sunt instruiti in ambalarea, manipularea si asigurarea acesteia. De obicei carausii sunt oameni necalificati, luati la munca cu ziua si care nu au habar in ceea ce fac. In multe cazuri firmele ce ofera transport mobila prefera sa lucreze cu personal ales de beneficiar. Astfel se vor evita neplaceri si discutii cu privire la deteriorarea sau disparitia unor obiecte pe timpul efectuarii unei comenzi.

Siguranta si incredere

Cauta firme ce au recomandari de la persoane care au colaborat cu ele. Pentru siguranta si linistea ta apeleaza intotdeauna la servicii de transport mobila ce iti asigura mobilerul si materialele. Siguranta lucrurilor cu valoare depinde atat de asigurarea lor din punct de vedere fizic, cat si valoric.  Pentru protejarea impotriva deteriorarii, mobilierul se va ambala. Ambalarea se poate face in foi de carton sau folie aerata care nu vor permite deterioarea la lovire. Intereseaza-te daca cei care vor manipula au solutii pentru protectia mobilierului sau a materialelor. Daca ai o presimtire proasta in legatura cu persoana cu care vorbesti, cauta si in alta parte. Sunt o multime de societati ce isi desfasoara activitatea in domeniul transport mobila. Increderea si siguranta ta vis-à-vis de cum vor ajunge lucrurile tale la destinatie sta acum in mana firmei la care ai apelat.

Comenzi speciale transport mobila

Sunt acelea cand ai o comanda de transport mobila ce trebuie sa indeplineasca cateva conditii. Atunci cand unele corpuri de mobilier sunt mai voluminoase sau mai grele. Sau in cazul in care se cere o ambalare speciala si o grija sporita. In aceste cazuri este necesar ca si compania sa aibe in dotare diferite echipamente sau autoutilitare. Acestea constau in masini cu un volum util mai mare decat cele standard. Echipamente speciale de ancorare si prinedere a obiectelor care trebuiesc expediate. Carucioarele speciale dotate cu roti pe rulmenti pentru transport mobila. Exista transpaleti hidraulici manuali sau electrici. Acestia ajuta la manevrarea corpurilor voluminoase suportand greutati mari de pana la 3000 kilograme.

Contractul de transport mobila

Cand efectuezi un serviciu cum ar fi transport mobila, fiecare parte vine cu conditii. Pentru ca sa nu existe nelamuriri in ceea ce s-a stabilit de la bun inceput. Este musai sa se intocmeasca un contract chiar si pentru o zi de colaborare. Defapt acest contract este chiar obligatoriu prin lege. Acesta va cuprinde comanda de transport mobila, procesul verbal si cateva clauze. Comanda se va efectua online, prestatorul punand la dispozitie un formular cu un numar de inregistrare. In comanda se va specifica cine este beneficiarul, durata, volum si greutate. Pentru alte specificatii, la cerere se va adauga inca o pagina care va fi numerotata si inregistrata. Procesul verbal se va intocmi la fata locului in timpul desfasurarii activitatii de transport mobila. Contractul cuprinde date despre beneficiar si prestator cat si clauzele acceptate de ambele parti. Acesta va fi semnat si stampilat dupa acordul partilor.

Oferta

Ce oferim noi pentru servicii de transport mobila? Va punem la dispozitie dube sau camionete, camioane sau platforme. Acestea sunt echipate cu sisteme de ancorare si de prindere pentru siguranta obiectelor. Autoutilitare care servesc transport marfa cu lift ce suporta o greutate intre 750 si 1500 kilograme. Carucioare speciale pentru facilitarea manipularii obiectelor. Transpaleti hidraulici manuali sau electrici pentru transportul unor greutati ce nu pot fi manipulate de catre oameni. Contract pe o zi sau pe termen nelimitat cu posibilitaea rezilierii in orice moment. Asigurari valorice si fizice pentru ca serviciul de transport mobila sa se desfasoare in conditii ireprosabile.  Apelati cu incredere la serviciile noastre conatactand unul dintre numerele de telefon afisate pe site.

Galerie foto
  • ...
  • ...