Spatial Total - Constructii civile si industriale, Bucuresti

Despre Spatial Total

Spatial Total S.R.L. este o companie cunoscuta in domeniul constructiilor cu un portofoliu reprezentativ, reusind sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte provocatoare, aducand satisfactie clientilor. Scopul companiei Spatial Total S.R.L. este acela de a-si crea un nume care sa inspire incredere si profesionalism, pentru colaboratori.

Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si cu simt de raspundere, care sa reprezinta intocmai interesele companiei, si nu in ultimul rand, ale dumneavoastra, colaboratorii nostri.

Oferim servicii de consultanta, proiectare, renovare si executie a constructiei. Pe toata perioada desfasurarii activitatii ne axam pe solutionarea problemelor dumneavoastra in timp util si cu maxim de seriozitate si profesionalism. Ne mandrim cu un personal calificat si atestat in domeniul constructiilor si nu numai, astfel incat sa va garantam cea mai buna calitate a proiectului dumneavoastra.

Realizarea proiectului dumeavoastra este un proces de maxima importanta, Spatial Total S.R.L. vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu solutii profesionale la preturi avantajoase si competitive.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0215280361; 0215280362; Fax: 0215280360
Lunca Cetatii, Nr.475, Sector 3, Bucuresti
Distribuie