Spatial Total - Constructii civile si industriale, Bucuresti

Infrastructura

Intr-o perioada economica grea, Spatial Total reprezinta un partener sigur pe care sa va puteti baza, dovada stand stabilitatea financiara a firmei noastre, infrastructura de care dispunem, logistica proprie si nu in ultimul rand, personalul dedicat total implinirii planurilor dvs.

Pentru a optimiza si fluidiza la maxim desfasurarea proiectelor si a lucrarilor de pe santierele noastre, am optat pentru diversificarea ariei de servicii oferite. Astfel, am prevazut si achizitionat baza logistica necesara unor lucrari complexe si de mare anvergura, am cooptat in echipele noastre de lucru specialisti experimentati cu inalta calificare si am incheiat contracte cu furnizori seriosi, asigurand calitatea materialelor si controlul costurilor.

Dispunem de o baza logistica formata din utilaje noi de ultima generatie, exploatate de profesionisti cu experienta in domeniul constructiilor. In functie de proiectele pe care le abordam suntem in masura sa alocam fiecarui santier utilajele necesare performarii activitatilor contractate.

Achizitionarea de noi echipamente si implementarea de tehnologii de ultima ora reprezinta o preocupare permanenta a firmei

Dispunem de capacitatea de a mobiliza in timp record forta de munca si utilajele necesare proiectelor dvs. In functie de amploarea lucrarilor si de termenul de executie contractat va vom oferi cel mai bun raport calitate/pret de pe piata, indiferent de locatia santierului.

Echipele noastra de profesionisti executa o gama larga de lucrari,  dispunand de o baza tehnico-materiala formata din utilaje noi, de personal de inalta calificare si utilizand materiale moderne de cea mai buna calitate si de provenienta controlata, oferind solutii optime pentru proiectele Dvs. Executam organizari de santier: garduri pentru imprejmuire, amplasare de containere – birouri, pentru lucratori, grupuri sanitare – conectarea acestora la utilitati, drumuri tehnice cu amplasare de indicatoare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0215280361; 0215280362; Fax: 0215280360
Lunca Cetatii, Nr.475, Sector 3, Bucuresti
Distribuie