Zenklawa Garage - Service motociclete si scutere Bucuresti

Remediat probleme electrice si ale sistemului de iluminare

Ce inseamna o problema electria la motocicleta?
Atunci cand apare o problema elctrica motocicleta poate avea un comportament de la foarte ciudat la un unul care sa nu tradeze deloc problema pana intr-o zi cand ori nu mai porneste, ori sa nu mai functioneze anumite sub sisteme.
 
 
Cat dureaza o reparatie a sistemului electric, in medie?
In functie de problema aparuta, termenul de executie poate fi de la o ora la mai multe zile. Indiferent de complexitatea reparatiei, nu ar trebui sa dureze mai mult de o saptamana, maxim doua.

Ce trebuie facut astfel incat o reparatie electrica sa fie un succes?
Cand este vorba de o problema electrica, se incepe, de obicei cu o constatare. Se  identifica sistemul unde este problema si apoi si verifica toata instalatia electrica a acelui sistem  pornind de la un capat catre celalalt capat al instalatiei.
Pentru o reparatie pe care te poti baza materialele consumabile precum si firele folosite trebuie sa fie de o calitate superioara.

Ce experienta avem pe partea electrica?
Avem o experienta foarte mare dezvoltata pe parcursul mai multor ani, incepand cu 2013, in care ne-am lovit de multe probleme electrice. De-a lungul anilor chiar am construit instalatii electrice complete cand am modificat motocicletele sau am montat anumite gadget-uri electronice ce au necesitat o modificare majora a instalatiei electrice a motocicletei.

 Piese si servicii pentru repartiile sistemului electric
Pentru ca o reparatie sa reuseasca, uneori sunt necesare piese electrice sau electronice, precizam faptul ca furnizam absolut toate piesele sau circuitele necesare.

Galerie foto
  • ...