Zen Interior - Magazin jaluzele si perdele, montaj tapet

Consultanta gratuita si masuratori la domiciliu

În domeniul nostru, fiecare proiect este 100% unic si îi acordam atentia pe care o merita. Stim ca rezultatele impecabile vin doar atunci când ne implicam, si o facem de fiecare data.

Dupa o discutie prealabila în showroom sau prin telefon, în care vorbim despre nevoile, preferintele si dorintele tale, consultantul nostru vine acasa la tine cu mostrele de materiale. Este atent la spatiu si îti pune întrebari, pentru a-ti putea da sfaturi ultra-personalizate.
 
Îti recomanda solutii, în functie de caracteristicile unice ale locuintei tale si de stilul de viata (de exemplu, daca ai copii sau animale de companie, îti propune o draperie care se curata extrem de usor si rezista la mici accidente).

Masoara la milimetru si calculeaza astfel încât sa optimizeze materialul folosit – nu ne place risipa. Ne deplasam cu drag oriunde în tara.

Cum ne diferentiem:

Experienta efectiva în domeniu ne ajuta sa putem preveni greseli dintre cele mai diverse si sa oferim solutii concrete pentru spatiul dat, în functie de bugetul si stilul tau de viata.
Te încurajam sa alegi produsele cele mai potrivite pentru casa ta si pornim de fiecare data de la nevoile tale.
Nu facem rabat la calitate si nici compromisuri si nu o sa-ti vindem ceva mai scump doar pentru ca e scump.
Ne implicam pâna la cel mai mic detaliu într-un proiect, indiferent de anvergura lui 
Serviciu disponibil, exclusiv, pentru ofertele contractate!

Galerie foto
  • ...