Casa de bijuterii Zehava - creatie, comercializare, reparatii bijuterii Bucuersti

Despre Casa de bijuterii Zehava

Sunt Daniel Teashala si sunt fondatorul casei de bijuterii Zehava, precum si creatorul pieselor. Traind în diverse colturi ale Europei, am observat ca nu doar popoarele sunt diferite, ci mai ales oamenii în sine. Atunci când am ales sa creez bijuterii pentru femei, m-am gândit sa celebrez prin asta individualitatea, de care sunt absolut fascinat si sa aduc un tribut feminitatii.

Colectionez pietre pretioase din toata lumea cu gândul ca bijuteria unicat este ceea ce vreau sa ma reprezinte. Îmi doresc sa vad chipuri de femei uluite la vederea pieselor mele, de care sa se îndragosteasca instantaneu si iremediabil. De aceea, discut si ma consult mult cu persoana, care îmi comanda o bijuterie, un inel de logodna, de exemplu. Vreau sa stiu cât mai multe lucruri despre personalitatea si gusturile femeii, ce va purta inelul, având în vedere ca este o piesa de suflet, ce va sta în colectia ei personala toata viata. De fapt, este vorba despre o calatorie creativa, pe care o initiez împreuna cu clientul meu în cautarea acelui detaliu unic, menit sa ofere piesei semnificatia dorita.

Iubesc sa folosesc elemente din Natura, pietre si metale, într-o îmbinare arminioasa, ca un omagiu adus naturii care ne înfrumuseteaza permanent vietile. Ma inspir de la Natura si sunt fascinat de perfectiunea si frumusetea ei, detalii pe care ma straduiesc sa le transfer si creatiilor mele. Ma simt privilegiat sa lucrez cu elemente naturale rare, unice si atât de seducatoare, pe care sa le dedic unor fiinte la fel de frumoase si fermecatoare.

Galerie foto
  • ...