Zambet frumos-cabinet stomatologic-Bucuresti

ESTETICA DENTARA SI PROFILAXIE

Profilaxia stomatologica reprezinta baza ingrijirii dintilor, un mod de a preveni toate complicatiile la nivelul cavitatii bucale prin realizarea unei igiene dentare corecte.

Beneficiile profilaxiei nu sunt doar de ordin medical, ci si estetic - tartrul reprezinta unul dintre principalii factori ce favorizeaza aparitia cariilor, sensibilitatea dintilor prin descoperirea radacinilor. Indepartarea lui se realizeaza doar in cabinetul stomatologic, fiind o procedura nedureroasa. Prin indepartarea tartrului se imbunatateste atat aspectul estetic, gingiile nu mai sangereaza la periaj, halitoza dispare.Recomandam efectuarea profilaxiei la fiecare 6 luni.

Unul dintre cele mai solicitate servicii ce tin de estetica dentara este tratamentul de albire al dintilor, care se poate realiza atat acasa (prin aplicarea gelului de albire in gutiere), dar si in cabinetul stomatologic sub atenta supraveghere a medicului.

Mentinerea nuantei albe a dintilor necesita un efort special, mai ales in primele 2 saptamani dupa realizarea interventiei, prin: evitarea alimentelor si bauturilor colorate/acidulate (cafea, ceai, bauturi carbogazoase), evitarea tutunul, pastrarea unei igiene orale impecabile.

Procedura de albire dentare este sigura daca nu se abuzeaza de acest tratament. Nu recomandam mai mult de 1 albire profesionala/an, deoarece poate aparea hipersensibilitate la nivelul dintilor.

ATENTIE: Nu recomandam albirea dentara pentru femeile insarcinate sau cele care alapteaza, persoanele cu parodontita sau eroziune dentara, copii si persoane cu dintii foarte sensibili sau alergice la peroxid.

Galerie foto
  • ...