Yoga Academy Romania - Curs instructor de yoga, Bucuresti

Yoga Practitioner

Yoga Practitioner este un curs destinat celor care vor sa aprofundeze practica, sa afle ce si de ce practicam diversele posturi sau tehnici de respiratie. Daca esti la început de drum acesta este cursul care ti se potriveste, este un curs destinat începatorilor care nu îsi propun momentan sa predea aceasta disciplina. 

Prin acest curs de Yoga Practitioner va propunem sa aprofundam împreuna practicile yoga, asa cum au fost ele concepute în aceasta traditie de peste 5000 de ani, pentru ca întelegem valoarea acestei abordari si dorim sa o împartasim cu voi.

 Yoga este una dintre caile catre autocunoastere, si are, la rândui ei, sute de abordari, fiind o practica careia practicantul însusi îi ofera valoare. Ce va propunem mai exact este sa fiti curiosi în a va cunoaste pe voi utilizînd practici yoga de baza: asana, pranayama, controlul simturilor, concentrare si meditatie, abordînd un stil de viata mai sanatos si care sa vi se potriveasca în viata de zi cu zi.

Acest curs vine în întâmpinarea celor care au încercat practica asenelor, a tehnicilor de respiratie si/sau a meditatiei fie la sali de sport, fie în studiouri dedicate, fie într-o alta conjunctura si ar dori sa înteleaga mai bine experinta avuta, sau sa o aprofundeze. Cursul se adreseaza, în egala masura, si celor care au auzit de yoga dar nu stiu de unde sa înceapa, cauta îndrumare si se feresc de îndroctinare.

Nu va promitem o schimbare radicala, cu toate ca exista acest potential, ci va promitem o experienta placuta si non invaziva, într-un cadru sigur în care puteti explora, va puteti regasi, centra si trai existenta într-un mod placut.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722299994
Str. Washington, nr. 19, sector 1
Distribuie