XPT Doors, Usi de garaj rezidentiale si industriale, comercializare, reparatii si automatizari - Bucuresti

Usi sectionale de garaj

Cu usa sectionala de garaj rezidentiala XPT DOORS ai posibiliatea sa folosesti la maximum spatiul din fata si din interiorul garajului, fara probleme. Oferta cuprinde usi garaj sectionale si tip rulou, cu actionare manuala sau automata (electrice) cu actionare din buton sau din telecomanda. Usile sectionale de garaj rezidential pot fi accesorizate cu usa pietonala precum si ferestre sau panouri vitrate. Usi ideale pentru garajuri cu drumuri de acces mai scurte sau spatiu restrâns la interior.

XPT DOORS va ofera usi de garaj sectionale într-o gama variata de modele completând astfel caracterul individual si elegant al locuintei dumneavoastra.

Prin decizia de cumparare a unui produs de la firma noastra, dumneavoastra veti intra în posesia unui pachet complet format din produs, servicii si informatii.XPT DOORS va ofera acces permanent la informatii si creeaza o adevarata retea de servicii si solutii care vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra.

Vizam în primul rând oamenii care se documenteaza si pe care îi intereseaza sa cumpere un produs complet si de calitate, departe de zona compromisului, dar fara sa fie nevoiti sa plateasca multi bani pentru asta.Prin alegerea usilor de garaj de tip sectional cu izolatie, câstigul de spatiu este maxim. Usile de garaj se monteaza în spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului.În acest timp lasând libera întreaga intrare în garaj, cu un consum minim din spatiul interior al garajului, spatiu care este de obicei nefolosit în alte scopuri.

Toate componentele ce intra în alcatuirea usilor de garaj sunt de cea mai buna calitate, confectionate numai din otel si corespund normelor europene în domeniu.

Galerie foto
  • ...