XMoveTrans - Servicii mutari intern si international, Chitila / Ilfov

Mutari intercontinentale

Transportul intercontinental poate fi maritim sau aerian, iar in cadrul acestor tipuri de mutari compania noastra asigura servicii door-to-door.
In cazul transportului maritim bunurile dvs. vor fi plasate in containere metalice, sau in cazul unei cantitati mai mici, in cutii speciale din lemn.
Deasemenea, la transportul aerian se vor folosi cutii din lemn.
In cazul in care va mutati din Romania in strainatate, compania noastra se va ocupa de impachetarea bunurilor, in asa fel incat sa fie protejate impotriva deteriorarii si a umezelii, probleme ce pot aparea in timpul transportului maritim sau aerian. La destinatie se vor ocupa de livrarea bunurilor dvs. companii partenere XMove, din tara respectiva.
In cazul in care va mutati din strainatate in Romania, firmele partenere se vor ocupa de impachetarea bunurilor dvs., noi ocupandu-ne de livrarea acestora.
In cazul acestor tipuri de transporturi, XMove se va ocupa de intocmirea formalitatilor vamale, atat de export, cat si de import.

Mergem mai departe si suntem acum membri IAM, EURA

 Xmove Trans este membru acreditat al Asociatiei Internationale a Transportatorilor (IAM). IAM este cea mai mare organizatie comerciala din industria miscarii si transportului de marfuri cu 2.000 de membri în peste 170 de tari. Membrii sai ofera servicii de înalta calitate în miscare, expediere, transport si logistica si suntem bucurosi sa fim membri ai acesteia.
De asemenea, compania noastra este membra a EURA.
Our philosophy
“Relax, we’ll take care of the rest”
Galerie foto
  • ...