Xanadu Restaurant, Pub - Bucuresti

Meniu evenimente Special

140 lei / persoana *3 feluri170 lei / persoana *4 feluri

GUSTARE RECE:

Sabiuta cu baby mozarella si rosie chery;Grisina învelita cu prosciutto crudo;Chiftelute din piept de pui cu susan;Bulete de cascaval pane;Muschi file afumat;Salam uscat;Lingurita cu icre de peste facute în casa;Rulou cu sunca, unt si cascaval;Cosulet cu crema de brânza si chimen;Barcuta sarata cu pate de ficat;Floare de somon fume si capere;Mozaic cu masline negre si masline verzi umplute cu ardei;Bastonase de castravete si ardei gras colorat.

PESTE:

Pastrav întreg la cuptor, sote de legume (baby morcovi, conopida, broccoli) cu dressing vinaigrette.sau2 sarmalute în foi de varza murata + 2 sarmalute în foi de vita + mamaliga fripta + bacon crocant + ardei iute murat + smântâna.

FEL PRINCIPAL:

Rulou de pui umplut cu cascaval, învelit în bacon si stropit cu sos brun;Rulada de porc umpluta cu legume;Cartofi Duchesse;Ciupercute sote;Salata de varza alba cu morcov ras.

CHIFLE DE CASA

***Pentru zilele de duminica oferim din partea casei fructe, alune, mix de salatini pe mese si vin spumant la desert, doar pentru meniurilecomplete care includ minim 3 feluri de mâncare si varianta open bar.

Galerie foto
  • ...
  • ...