World Trade Institute Bucharest - training si dezvoltare in management Bucuresti

Academia de Management Financiar

În urma succesului si aprecierilor primite pentru primele 2 editii ale Academiei de Management Financiar, dar si a portofoliul de cursuri din domeniul managementului financiar sustinute de Dna Maria COSTACHE de peste 25 de ani în cadrul World Trade Institute Bucharest, am luat decizia de a organiza cea de-a treia editie a Academiei de Management Financiar, un adevarat mini-MBA în Management Financiar.

Prin absolvirea Academiei de Management Financiar, ne dorim ca antreprenorii, managerii dar si economistii cu experienta, sa dobândeasca toate cunostintele necesare în domeniul managementului financiar, iar la rândul lor acestia sa transforme companiile în unele performante si competitive.

Abordarea va fi graduala si adaptata grupei, dupa o buna cunoastere a fiecarui participant. Pentru o eficienta maxima, numarul de participanti va fi limitat.

Fiecare participant va fi îndrumat pe parcursul acestui curs în elaborarea unui proiect aplicat pentru compania din care provine, având parte de o atenta monitorizare, consiliere si o evaluare finala din partea doamnei Maria COSTACHE.

Vor fi 6 module, fiecare modul desfasurându-se pe parcursul a doua zile consecutive, cu exceptia ultimului modul care va consta în evaluarea si prezentarea proiectului.

Cursul se va desfasura ONLINE cu exceptia ultimului modul care se doreste a fi în format clasic pentru a ne cunoaste fata în fata, într-o locatie deosebita – Hotel International – SINAIA.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212024409
Piata Montreal, nr. 10, Sector 1
Distribuie