Window Solution - Producator de ferestre si usi din PVC, Bucuresti

Termopane Gealan S 8000

  • Adecvat pentru montajul geamurilor tripan cu grosimea maxima de 52 mm.
  • Izolare termica si fonica excelenta datorita profilelor cu 6 camere si adancimii mari de constructie a profilului toc si cercevelelor.
  • Tehnica inteligenta de etansare cu pâna la trei planuri de etansare.
  • Latime vizibila ingusta si inclinatie de 15° pentru un aspect cat mai placut.
  • Folii decor lemn cu aspect natural
  • O adâncime de insertie a sticlei mai mare datorita înaltimii de suprapunere de 26 mm, pentru o izolare termica îmbunatatita.
  • Forme din otel perfect adaptate pentru o stabilitate si o termoizolare optima.
  • 6 camere continue la nivelul ramelor oarbe, cercevelelor si stâlpilor pentru o izolare termica si fonica excelenta.

PERFORMANTA LA UN PRET IMBATIBIL

Sistemul de profiluri S 8000  este imbunatatit conform orientarii consecvente catre piata a GEALAN. Eficienta economica si optimizarea utilizarii materialelor au reprezentat scopul principal in vederea constructiei  acestui sistem de termopan cu o adâncime constructiva de 74 mm – pentru o prelucrare si exploatare fara probleme, dar la un pret cat mai accesibil pentru toate pietele, devenind astfel avantajul principal in conditiile climaterice si economice ale regiunii noastre

ACRYLCOLOR

Gealan perfectioneaza de 30 de ani procedura de coextrudare prin care corpul de baza din PVC alb si stratul acrilic colorat sunt imbinate inseparabil. Se obtine o suprafata exterioara colorata cu o textura satinata speciala, care rezista la zgarieturi si la influenta mediului exterior, nu favorizeaza depunerea prafului, nu se exfoliaza si nu se ciobeste. Procedeul de colorare prin coextrudare confera o durabilitate a culorii nemaintalnita tinand cont ca ramele ferestrelor sunt expuse indelungat la actiunea razelor ultraviolete si a temperaturilor inalte dezvoltate in jurul geamurilor. Stratul acrilic nu reprezinta o vopsea sau o folie aplicata.

Practic cu aceasta tehnologie ferestrele acrylcolor fascineaza prin durabilitatea si stralucirea culorilor si sunt usor de curatat!

GEALAN- S 8000 - 6 CAMERE

Profilul S 8000 – 6 Camere este varful de lance al Gealan. Avand o latime de constructie de 74 mm si profilul cu 6 camere depaseste astfel perfomanta termica si fonica asteptata chiar si de cei mai exigenti clienti. Invoatia constructiei profilul S 8000 continua si prin design-ul cu expunere perfecta cu muchii curbate la 15 ° aducand un plus estetic deosebit, acesta poate fii echipat cu geam izolant tripan cu grosimi intre 24-48 mm atingand astfel coeficientul termic de U=1,1 W/m2K, l incadreaza cu brio in gama de ferestre destinate caselor pasive. Impreuna cu ultimele invoatii ale grupului Gealan, si anume IDK (profile umplute cu spuma poliuretanica  pentru o izolare termica superioara) si STV  (vitraj static uscat – ce presupune lipsa chederelor de etansare cu vitrajul, acestea fiind inlocuite cu un sistem de adezivare a sticlei de rama tamplariei), acest sistem de ferestre si usi propus de Gealan este un sistem fara concurenta in gama sa de profile.

 

Galerie foto
  • ...