Evolink - Magazinul de termopane Bucuresti

Rolete textile

Rulouri textile sunt o solutie de umbrire durabila si practica. Ele sunt potrivite pentru toate tipurile de geam. Fie ca doresti sa mentii un decor simplu sau sa creezi un look decorativ, rulourile textile iti ofera multiple posibilitati.

Rulouri textile pot fi alegerea potrivita pentru tine, deoarece cand sunt inchise acopera fereastra in intregime, blocand soarele si retinand caldura. Functioneaza cu ajutorul unui mecanism montat deasupra geamului, oferind un design simplu si functional. In general, rulourile textile sunt facute din material textil simplu, tratat special pentru a indeplinii functiile mentionate mai sus.

Exista o gama variata de materiale disponibile, in functie de stilul si preferintele tale. Alege rolete simple, albe, pentru un decor simplu, sau gaseste rolete cu o textura interesanta sau cu imprimeuri grafice. Daca doresti sa blochezi cat mai bine soarele, ia in considerare rulourile textile blackout. Materialul acestor rolete este creat special pentru a bloca lumina in intregime, facandu-l perfect in special pentru dormitoare.

Galerie foto
  • ...