Web2Print Tipografie Bucuresti

Tipar offset

Tiparul offset este cea mai raspandita metoda de tipar a materialelor publicitare, a brosurilor si a cataloagelor de arta. Acesta este potrivit pentru tiraje medii si mari si este alegerea ideala pentru optimizare costului raportat la tiraj. In tiparul offset, cu cat tirajul este mai mare cu atat pretul pe bucata scade si devine mai eficient. Evident ca acesta nu ajunge 0 insa costurile fixe de setare a masinilor de tipar impartindu-se la un tiraj mai mare, se reduc.

Tot pentru a eficientiza costurile oferite clientilor nostri, tiparim in tipografie in toate formatele comune, 35 x 50 cm, 50 x 70 cm si 70 x 100 cm, folosind tehnologie germana de ultima generatie prin partenerii nostri Heidelberg. Tehnologia Inpress Control pe care o folosim in tipografie, face ca imaginea materialelor tiparite sa isi pastreze intensitatea culorii de la prima coala tiparita pana la ultima. In acest fel, numarul de prisoase folosit este mai mic, ceea ce se traduce prin evitarea risipei si printr-un pret mai bun oferit clientilor nostri.

Tiparul offset realizat pe masinile noastre de 4, 5  si 8 grupuri de culoare, permite folosirea culorilor speciale Pantone, metalizate, florescente sau vizibile doar in spectru UV, ideale pentru securizarea unor bilete, vochere sau alte asemenea. Totodata, grosimea hartiei nu ne creaza surprize, tiparind pe cartoane cu grosime de pana la 0.8 mm si 800 g /mp, realizam cu succes ambalaje usoare pentru industria cosmetica, farmaceutica sau FMCG.

Tiparim cu succes in tipografie:

brosuri si cataloage
flyere si pliante
mape de prezentare
door-hangere 
 wobblere
reviste
cataloage de arta cu scoarte
cataloage corporate cusute cu ata sau brosate cu PUR
notebookuri
agende cusute cu ata
agende cu spira
calendare de birou si de perete
ambalaje cosmetice
cutii pentru hoteluri si SPA

Galerie foto
  • ...