WatchShop.ro - Reparatii ceasuri Bucuresti

Despre noi

Am deschis portile unei ceasornicarii in Bucuresti, in showroomul Watchshop.ro, ceasornicarie care vine in sprijinul pasionatilor de ceasuri. Fie ca doriti sa scurtati o bratara, sa schimbati o baterie sau aveti nevoie de o serie de reparatii mai complicate, va asteptam sa ne treceti pragul.

Puteti lua legatura cu reprezentantii nostri (Departamentul Service - 0372.173.695) pentru a afla informatii suplimentare legate de serviciile oferite in cadrul ceasornicariei.

Orar ceasornicarie: 12.00 - 18.00 pentru constatari reparatie ceas, ridicare ceasuri din service.

                               

09.30 - 18.30 pentru schimbare baterie, schimbare/ajustare curea/bratara.

Daca aveti nevoie de un ceasornicar bun, de o ceasornicarie aproape de casa, va stam la dispozitie pe B-dul Banu Manta nr 60

In noua ceasornicarie din Sectorul 1 veti fi intampinati de un ceasornicar cu o pasiune deosebita pentru aceasta arta.

Echipa WatchShop.ro doreste sa ofere o gama cat mai completa de servicii legate de ceasuri. Cumuland experienta noastra in domeniul vanzarii de ceasuri cu experienta si indemanarea ceasornicarului nostru in reparatiile de ceasuri, ne dorim sa oferim servicii si asistenta completa in achizitionarea de produse de pe site-ul nostru.

Service-ul ofera diverse servicii gratuite pentru clienti dar si o serie de servicii cu plata pentru cei care pur si simplu cauta un service de ceasuri pe care sa se poata baza.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0372173695; 0372173699
Strada Morilor, , nr. 42, Sector 3, Bucuresti
Distribuie