VP Sistem - servicii siguranta si securitate Bucuresti

Solutii supraveghere video asociatii proprietari

VP SISTEM ofera solutii avansate de supraveghere video, ideale pentru monitorizarea cladirilor de birouri, sediilor de firme, supravegherea scarilor de bloc, spatiilor comerciale, spatiilor in care se desfasoara activitati de productie, dar si a depozitelor de materiale. Solutia de monitorizare video este bazata pe sistem IP sau analogic prin intermediul caruia se vizualizeaza, stocheaza, localizeaza si urmareste de la distanta orice tip de evenimente produse simultan la una sau mai multe locatii monitorizate.

Compania VP SISTEM isi propune sa ofere clientilor sai echipamentele necesare supravegherii atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte prin camere de calitate dotate cu infrarosu.

Montarea sistemelor si supravegherea video se va realiza în conformitate cu respectarea normelor legislative cuprinse în: HG 1010/2004, Legea 333/2003 si Legea 677/2001 privind protectia personelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Conform Legii nr.333/2003 art.58 instalarea de sisteme de supraveghere video asimilate sistemelor de alarma trebuie facute de catre fifirmele licentiate de politie ( explicativ : toate sistemele de supraveghere video care NU sunt in domeniul privat=resedinte/locuinte trebuiesc montate de catre firme licentiate de politie).

Misiunea firmei este de a preveni si combate savarsirea infractiunilor, prin montarea sistemelor de supraveghere video destinate asociatiilor de proprietari pentru scari de bloc si prin asigurarea suportuluitehnic video organelor de politie în caz ca acestea s-au produs.

Pentru mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa ne contactati.

Alege VP SISTEM, alege SIGURANTA !

Galerie foto
  • ...