Viva Clean - Firma de curatenie Bucuresti

Servicii de curatare mocheta

Deloc ingrijoratoare la prima vedere, mocheta este deseori folosita pentru a da un plus in ceea ce priveste aspectul estetic a incaperii in care dumneavoastra locuiti. Insa nu multi dintre dumneavoastra stiu ca, pe langa deosebitul efect vizual pe care aceasta il ofera, se pot ascunde adevarate focare de infectii.

Studiile arata ca, intr-o mocheta, se pot gasi de 4000 de ori mai multe bacterii decat pe o toaleta. Ingrijorator, nu? Cu toate ca, in prezent, aspiratoarele nu lipsesc din aproape nici o locuinta, acestea nu reusesc sa indeparteze in totalitate bacteriile periculoase, ce ne pot afecta serios starea de sanatate. Desigur, mai exista si varianta aspiratoarelor ultraperformante, ca de exemplu, acele aspiratoare cu ultraviolete, insa pretul acestora reuseste inca sa va tina departe, pe multi dintre dumneavoastra.

Aici intervenim noi, firma de curatenie Viva Clean, care va pune la dispozitie servicii performante de curatare mocheta Bucuresti.

Servicii curatare mocheta, servicii spalare mocheta, toate sunt incluse in pachetul de servicii de curatenie, ce au ca obiectiv indepartarea mizeriei si a microbilor produsi de aceasta. Astfel, mocheta ce alta data parea veche, prafuita si lipsita de prospetime, se poate transforma intr-un nou element decorativ, curat si placut la atingere.

Prin metodele folosite de Viva Clean in serviciile de curatare mocheta, rezulta tehnici performante si extrem de utile. Folosirea utilajelor si substantelor introduse in curatarea si spalarea mochetelor se dovedesc a fi solutia perfecta in obtinerea unei culori cat mai vii si a unei prospetimi o data disparuta cu trecerea timpului.

Nu uitati ca mai mult de jumatate din murdaria unei incaperi se mentine in mocheta, iar acest lucru poate cauza probleme grave de sanatate. Noi te putem ajuta prin oferta de servicii curatare mocheta Bucuresti, pentru a scapa de griji.

Metoda semi-umeda, o metoda de ultima tehnologie, este folosita in curatarea mochetei cu spuma uscata. Ce inseamna mai exact? Aceasta metoda presupune posibilitatea de a mentine mocheta uscata, fara a umezi tesaturile acesteia. Avantajele nu intarzie sa apara: proces rapid de uscare a mochetei, intarirea fibrelor textile, redarea culorii de alta data, mentinerea unui miros placut, si, nu in ultimul rand, protejarea sanatatii, prin folosirea produselor ecologice.

Pe langa procesul de curatare si spalare mocheta, echipa noastra de profesionisti ofera si servicii de spalare a pardoselii, care reprezinta un adevarat “aspirator” de praf si microbi.

Galerie foto
  • ...