Tiffany Art, Bucuresti - Atelier de vitralii si lampi

Sticla, Materiale, Scule, Cabluri, Accesorii

 Dorim sa luati de la noi ceva trainic, sa pastram traditia, cuvintele reprezentative aici fiind  "METAL, CERAMICA, STICLA", de aceea aici veti gasi numai fasunguri metalice cu interior de ceramica, picioare din fier forjat sau turnate masiv din bronz sau alama, capace si lanturi metalice si unde inclusiv saibele si piulitele le acoperim galvanic cu alama sau cupru si le patinam chimic ......  nimic vopsit,  restul fiind sticla, mata sau clara, cathedral sau opalescenta, plana sau texturata, toata colorata in masa.

 La cererea d-voastra confectionam diverse sisteme electrice de agatat, de prins pe perete, construim lampa pe masa impreuna cu d-voastra.

 Reparam, reconditonam, modificam si inbunatatim lampi mai vechi sau mai noi, picioare de lampa, lampadare, candelabre cu sau fara cristale.

 

  Un domeniu in care totul trebue sa fie de calitate si unde detaliul conteaza, de aceea produsele oferite sunt :

 - de multe ori lucrate manual, turnate manual

 - incercam sa nu vopsim nimic, acoperim galvanic, acoperim cu patina, lacuim pentru a sigila nuanta de cupru vechi

 

     Dorim sa pastram traditia si doua cuvinte reprezentative sunt "METAL si STICLA", de aceea aici veti gasi numai fasunguri metalice cu interior de ceramica, picioare din fier forjat sau turnate masiv din bronz sau alama, capace si lanturi metalice si unde inclusiv saibele si piulitele le acoperim galvanic cu alama sau cupru si le patinam chimic, restul fiind sticla, mata sau clara, cathedral sau opalescenta, plana sau texturata, toata colorata in masa.

 

      Scule si Unelte . Noi insine suntem un atelier de Vitralii si Lampi Tiffany, unde lucrul si experienta ne-au invatat ce este mai util si mai bun de folosit, de aceea in acest site ve-ti gasi numai lucruri cu adevarat folositoare, cu precizarea ca suntem permanent la dispozitia d-voastra cu un ajutor sau un sfat.

 

      Preturi . O buna parte din produse sunt romanesti, sunt fabricate chiar de noi si cativa colaboratori, ateliere de turnatorie, de tamplarie, de fier forjat ( parca din ce in ce mai rare ) si unde sunt preturi de producator. Deasemenea avem preturi de importator, pentru articole aduse direct de noi din Cehia, Polonia, Olanda, Germania si unde in multe cazuri sunt preturi mult mai accesibile. Incercam sa evitam articole foarte scumpe, asa cum incercam sa evitam articolele chinezesti, ieftine din toate punctele de vedere.

 

Galerie foto
  • ...