VitalPet Care - Cabinet veterinar Bucuresti

Analize de laborator

Efectuam urmatoarele investigatii:
analize de sânge (hemoleucograma; biochimie sanguina; frotiuri de sânge, esentiale în medicina veterinara, mai ales în diagnosticarea hemoparazitozelor precum Babesioza, Dirofilarioza, Ehrlichioza, Bartoneloza, dar si a altor afectiuni).
examen coproparazitologic, cu ajutorul unor dispozitive medicale de ultima generatie sau în mod direct, cu recoltare intrarectala, la momentul prezentarii pacientului la medic, cel din urma fiind mai putin precis, dar util în diagnosticarea rapida a unor parazitoze digestive precum Giardioza, Coccidioza si altele.
examen de urina, alcatuit de sumarul si sedimentul urinar, este foarte util în diagnosticarea si monitorizarea unor afectiuni urinare si nu numai, deoarece acesta poate sa releve în unele cazuri, o afectiune metabolica, o infestatie parazitara sau o conditie toxica, cu care organismul se confrunta.
teste rapide de detectie imunocromatografica, pt depistarea imediata a unor boli infectioase importante, dintre care: Parvoviroza, Coronaviroza, Carre-Distemper sau Jigodia, Toxoplasmoza, Dirofilarioza, Giardioza, Borelioza sau Boala Lyme, Anaplasmoza, Ehrlichioza, Imunodeficienta felina, Leucemia felina, Perionita felina, altele.
examen microscopic, fie ca este vorba despre efectuarea unui frotiu din secretii si excretii, unui frotiu vaginal pentru stabilirea momentului optim pentru montare la catea, sau despre citologie cutanata.
alte investigatii, precum cele endocrinologice, alergologice, imunologice, genetice, citologice, histopatologice sau toxicologice, pe care le punem la dispozitia clientului prin intermediul colaborarii cu laboratoare de specialitate performante.

Galerie foto
  • ...