Camin de batrani Visele Bunicilor - Bacau

Despre noi

Noi, Visele Bunicilor, consideram ca batrânetea este un dar al vietii, o binecuvântare, un timp în care ne purtam frumusetea anilor trecuti pe umar, anii cei mai plini din viata, tocmai de aceea ne dorim ca bunicii si parintii nostri sa primeasca îngrijire, suport, alimentatie proaspata si sanatoasa si toata atentia de care au nevoie.

Caminul nostru este locul in care bunicii beneficiaza de siguranta si confortul necesare unei batraneti linistite. Aici vor fi sub supravegerea atenta a personalului cu experienta in ingrijirea persoanelor in varsta
Fiecare dintre noi avem tabieturi, preferinte si placeri. In functie de dorinta fiecaruia, asiguram camere cu un numar restrans de locuri dotate cu mobilier modern, climatizare, televizor si internet. In acelasi timp se pot bucura de spatiile comune primitoare si confortabile unde se pot intalni pentru a sta de vorba si sa desfasoare activitati in comun, sau sa joace diverse jocuri (sah, remi, carti, table) si sa urmareasca emisiunile sau filmele preferate.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0742920880
Str. Chimiei, nr. 6B, Bacau, judetul Bacau
Distribuie