Vio Dan Trans - Tractari auto Bucuresti

Servicii tractari auto

Va oferim servicii de tractare autovehicule (platforma auto) non stop, atat tractari auto in Bucuresti (platforma auto Bucuresti), cat si intern si international, la cele mai mici preturi.

Oferim servicii de tractari auto in toate sectoarele din Bucuresti (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6), in judetul Ilfov, dar si in restul judetelor Romaniei si in alte tari (international).

De asemenea, va oferim asistenta rutiera (depanari auto usoare pe loc, inlocuire consumabile, etc.) si tractari utilaje si alte echipamente pana la 6 tone.

Puteti sa ne telefonati direct de pe website, la accesarea pe un telefon mobil (smartphone) apare un buton suplimentar cu care puteti porni imediat convorbirea telefonica.

Preturi tractari auto (preturi platforma auto)

In contunuare vedeti preturile pentru tractari auto atat in Bucuresti, in restul Romaniei si international.

Preturi tractari auto Bucuresti

Pretul pentru tractari auto (platforma auto) in Bucuresti porneste de la 100 lei (oferta supusa unor termene si conditii, valabil pentru auto cu masa totala mai mica de 1000 kg si cu o programare in prealabil).

Tractari auto (platforma auto) non-stop

Personalul nostru experimentat si autovehiculele din dotare ne permit sa ajungem la dumneavoastra in cel mai scurt timp. Avem vehicule moderne (Iveco, Mercedes) si soferi experimentati, astfel ca sa va oferim servicii de tractare (transport pe platforma) in deplina siguranta, ieftin si rapid, in orice conditii de vreme (ploi, zapezi, etc.).

Spre deosebire poate de alti concurenti, avem mai multe vehicule de tractare, astfel ca, in cazul (putin probabil) in care unul dintre masinile noastre nu reuseste sa efectueze transportul masinii dumneavoastra, putem interveni imediat cu alta.

Putem  asigura servicii de tractare (platforma auto) pentru orice vehicul (maxim 6 tone) si care orice destinatie in Bucuresti, din Romania sau strainatate:

  • pentru  autovehicule noi;
  • autovehicule defecte (inclusiv transport la Remat autovehicule pentru programul “Rabla”);
  • autovehicule avariate;
  • autovehicule neinmatriculate.

Pentru comenzi sau informatii suplimentare, va invitam sa ne contactati.

Transportul pentru posesorii de CASCO se deconteaza la asigurari.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0744311318
Aleea Calinesti, nr. 2, sector 4, Bucuresti
Distribuie