Vibeup Romania Productie Video Bucuresti

Productie Video De Prezentare

Oferim servicii productie video de prezentare pentru:

Imobiliare

Videoclipuri profesionale de prezentare si necesare pentru a facilita vânzarea/închirierea de garsoniere, apartamente, vile si case private.

De asemenea servicii video profesionale pentru ansambluri imobiliare, dezvoltatori imobiliari, arhitecti sau firme de constructii ce doresc sa-si prezinte serviciile, lucrarile etc.

 

Hoteluri

Videoclip de prezentare a hotelului ce poate fi folosit pe diverse platforme precum Booking si Airbnb, pe site-ul afacerii si pe canalele sociale precum Facebook, Youtube si Instagram.

Afaceri

Videoclip de prezentare pentru afaceri locale precum corporate, restaurante, cafenele, baruri, producatori, fabrici etc.

Prezentare de Produs

Videoclip de prezentare produs ideal pentru producatori si alte afaceri locale, ideal pentru a arata beneficiile unui produs, cum functioneaza acesta si pentru a transmite mesajul catre cumparator mult mai repede.

Productie video

Una dintre metodele de promovare este sa optezi pentru o prezentare video despre afacerea ta! 

În esenta, videoclipul reuneste doua lucruri care ne atrag atentia: imaginea si sunetul. Ambele caracteristici joaca un rol semnificativ în transmiterea unui mesaj eficient.

 

Conform studiilor, utilizatorul îsi aminteste în medie 95% dintr-un mesaj atunci când este urmarit în format video, în timp ce atunci când este citit doar 10%.

Drept urmare statisticile ne arata ca experienta pozitiva a unui utilizator cu un anunt video creste sansele de achizitie cu 97%.

 

Fie ca este o imagine de ansamblu a companiei, prezentarea unui produs sau serviciu, video vlog, video pentru canalele sociale sau testimonialele clientilor, videoclipul va poate ajuta sa cresteti constientizarea brandului si sa generati noi oportunitati de afaceri.

 

Este incontestabil: video marketingul este cel mai eficient tip de continut pentru promovarea serviciilor si produselor online.

Fiind atât versatil cât si profitabil, videoclipul este cocktailul perfect pentru a-ti stimula conversiile. Daca nu utilizati înca continut video pentru a va promova afacerea poate ca a venit timpul sa treceti la urmatorul nivel cu ajutorul serviciilor de video productie.

Galerie foto
  • ...