VerbaTrad Office - Birou Traduceri Bucuresti

Servicii

TraduceriVa oferim traduceri de calitate simple, autorizate sau legalizate din si în diverse limbi straine, printre care engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, rusa, greaca, polona, turca, maghiara, chineza, romana din orice domeniu (juridic, economic, bancar, tehnic, medical, IT etc).Traduceri tehniceManuale de utilizare si de întretinere, caiete de sarcini, cataloage de produse, fise tehnice, brosuri etc. în domeniul echipamentelor medicale, industriale, al constructiilor civile, al industriei energetice, mediului, IT, transporturilor etc.

Traduceri juridiceLegislatie, sentinte judecatoresti, procuri, acte constitutive, somatii, acte de studii si de stare civila, declaratii, corespondenta etc.

Traduceri contabile/economiceRapoarte de audit, situatii financiar-contabile, bilanturi, contracte societati, rapoarte, certificate, inventare etc.

Traduceri medicaleManuale utilizare aparatura si instrumentar medical, certificate si adeverinte medicale, fise de diagnosticare, fise de externare etc.

 

Autorizarea/Legalizarea notariala a traducerilor: Firma noastra asigura si serviciile conexe activitatii de traducere, si anume autorizare, legalizare notariala. O traducere autorizata este o traducere efectuata, semnata si stampilata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei. O traducere legalizata este tot o traducere autorizata, dar în acest caz semnatura traducatorului, aplicata pe o încheiere de legalizare a semnaturii aplicata la sfârsitul documentului, este certificata de un notar public.

InterpretariatVa oferim servicii de interpretariat de calitate, atât simultan (la casca, în cabina), cât si consecutiv, pentru conferinte, întâlniri de afaceri, negocieri, servicii notariale, ceremonii de casatorie prin intermediul unor interpreti cu experienta în domeniu.

 

Apostilare: Putem sa va ajutam cu apostilarea unor acte originale si traduceri. Apostila este un certificat eliberat de autoritatile competente ale unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în tara respectiva, care urmeaza sa fie prezentate pe teritoriul unui alt stat semnatar al Conventiei. Apostilele se pot aplica pe documente oficiale sau pe traducerile legalizate ale acestora.

Galerie foto
Categorii
Date de contact
0749268404
Str. Sg. Maj. Cara Anghel, nr. 1, bloc C90, sector 6,
Distribuie