Vectortex - magazin online tricouri, personalizari imbracaminte

Personalizare

Serigrafie si transfer serigrafic realizate de experti
De ce sa aleg serigrafia?
Daca sunteti în cautarea unei imprimari de înalta calitate care sa reziste spalare dupa spalare, atunci serigrafia este alegerea pentru dvs. DTG si alte alternative digitale nu se pot compara când vine vorba de durabilitate în timp. Cu modele pline de culoare si imprimeuri de înalta calitate care vor dura ani de zile, articolele de îmbracaminte serigrafiate vor deveni noile tricouri ale clientilor tai.

Imprimare fara limite cu VECTORTEX - Imprimati într-o varietate de culori si locatii pentru a crea o îmbracaminte imprimata cu adevarat unica, care sa scoata în evidenta stilul marcii dvs.

Oferim servcii de personalizare prin serigrafie, transfer serigrafic sau broderie pentru o gama variata de tricouri, hanorace, echipamente de lucru si veste reflectorizante, personalizate în cel mai mic detaliu în atelierul nostru.

Preturile sunt pe pozitie si se bazeaza pe numarul de culori din design. Atunci când imprimam pe articole de îmbracaminte colorate, este posibil sa fie nevoie sa adaugam o baza alba, astfel încât aceasta ar adauga o culoare suplimentara de imprimare designului/logo-ului dumneavoastra. Configurarea (pregatirea sitei) este taxata cu 89 RON per culoare sau proiect în functie de complexitate si numar de culori. Toate preturile sunt fara TVA. Puteti utiliza tabelul de preturi de mai jos pentru a calcula costul de imprimare, dar va rugam sa ne contactati pentru o oferta completa bazata pe piesa de îmbracaminte aleasa.

Galerie foto