Van International & Co - service auto Bucuresti

Servicii Intretinere auto

Daca simtiti ca masina nu trage, sau ca masina se plafoneaza, atunci la noi trebuie sa fie urmatoarea oprire!

Asa cum v-am spus, echipa noastra este autorizata si specializata in prestarea unei game foarte variate de servicii. Cu toate acestea, noi consideram ca nu trebuie sa fim atenti doar la partea initiala de constructie/reparatie, ci un rol la fel de important il au si „analizele” efectuate periodic automobilului, precum si prevenirea unor probleme care ar putea aparea, in urma unor sedinte de INTRETINERE si consultanta.

Cu ajutorul sedintelor de intretinere, se poate prelungi durata de viata a automobilului dumneavoastra si se pot evita afectiuni care ar putea aparea deodata, provocand-va disconfort sau daune serioase masinii dumneavoastre.

Astfel, echipa noastra tehnica asigura servicii serioase de intretinere, la cea mai inalta calitate, fiind experti in SCHIMB ULEI, FILTRE SI FLUIDE DE RACIRE  si garantand rezultate uimitoare!

Mai mult decat atat, efectuam instalatii clima si A/C la un nivel net superior:  climatizare auto, mai exact, incarcare si curatare instalatie A/C cu freon ecologic, vidarea instalatiei de aer conditionat, totodata asiguram depistarea pierderilor in instalatia de aer conditionat cu substante de contrastindepartarea mirosului urat din sistemul de climatizare, precum si curatarea si dezinfectarea evaporatorului de aer conditionat din habitaclu.

Galerie foto
  • ...