Rezidenta pentru varstnici Valea Izvoarelor - Mures

Pachete de servicii

În prezent exista o gama variata de optiuni de cazare si servicii pentru vârstnici. Terminologia pentru serviciile pentru vârstnici poate varia, dar principala diferenta consta în nivelul de ajutor necesar pentru activitatile zilnice si pentru îngrijirea medicala.

SENIOR INDEPENDENT/ASISTENTA USOARA
Bucurati-va de o viata fara grija întretinerii casei, în mijlocul unei comunitati de seniori cum este cea de la Cluj Senior Village sau în Rezidenta Valea Izvoarelor. Veti avea confortul de acasa împreuna cu beneficiile aduse de personalul nostru calificat.

În pachetul de servicii ”Independent/Asistenta usoara” pentru seniori sunt incluse: cazare, mâncare, menaj, întretinerea locuintei, spalarea hainelor,  programe si evenimente sociale, transport local (contra cost), încurajari si asistenta usoara din partea personalului de îngrijire pentru realizarea activitatilor zilnice (toaletare, îmbracare – dezbracare, servirea mesei, etc). În general, nu se asigura servicii medicale cu exceptia administrarii medicamentelor

Puteti lua în considerare acest pachet daca:

Doriti un loc care nu necesita multa întretinere si gospodarire.
Va place ideea de a socializa si de a avea optiuni de activitati în apropiere.
Aveti nevoie de ajutor doar în aspecte minore ale activitatilor zilnice.

ASISTENTA SI ÎNGRIJIRE EXTINSA
Acest pachet de servicii ofera un nivel mai ridicat de sprijin decât ”Asistenta usoara” si include asistenta pentru majoritatea activitatilor legate de viata de zi cu zi, inclusiv a celor de asistenta medicala. Acest pachet este potrivit daca persoana în cauza nu se mai descurca singura cu activitatile cotidiene normale si necesita ajutor.

De asemenea, acest pachet este potrivit la iesirea din spital dupa o interventie medicala care are ca si urmari dificultati sau imposibilitatea de deplasare, alimentare, fiind o optiune foarte buna pentru recuperare.

Acest pachet poate fi o alegere buna daca:

Ai nevoie de mai multe servicii de îngrijire personala decât cele furnizate la domiciliu sau în pachetul de Asistenta usoara pentru vârstnici, care ofera în special servicii hoteliere.
Ai nevoie de ajutor cu unele activitati zilnice cum ar fi îmbracatul, îmbaiatul, alimentatia, toaletarea, schimbarea scutecelor, administrarea medicamentelor.
Ai nevoie de servicii medicale ocazionale si supraveghere.

ÎNGRIJIRE DEMENTA-ALZHEIMER
Rezidenta Valea Izvoarelor dispune de o sectie speciala destinata persoanelor cu afectiuni de memorie, gen dementa severa si Alzheimer. Aici vei regasi amenajari specifice, spre exemplu, iluminat amplificat, coduri de culori, coridoare usor de strabatut, sisteme de control acces si spatii interioare si exterioare sigure. De asemenea, rezidentii sunt implicati în evenimente zilnice care le ofera oportunitati de implicare în programe de stimulare cognitiva, socializare si divertisment.

De asemenea, rezidentii nostri cu dementa severa si Alzheimer sunt monitorizati permanent de personal medical de specialitate si consultati saptamânal de dl. Prof.dr. Nirestean Aurel Petru, seful clinicii de Psihiatrie 2 din cadrul Spitalului Judetean Mures.

Personalul de îngrijire este de asemenea disponibil 24 de ore din 24 pentru a îndeplini nevoile complexe de îngrijire si medicale ale rezidentilor cu dementa severa si Alzheimer.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0723699128
Valea Izvoarelor, Nr. 144, Sanpaul, judetul Mures
Distribuie