Vacris Construct - Inchiriere macarale, Chitila / Ilfov

Vacris Construct - detalii firma

Vacrisconstruct ofera o mare varietate de macarale cu model târziu bine întretinute pentru a ajuta la finalizarea oricarui proiect. Avem macarale de20 t, 30 t, 50 t, autotrailer de 40 t, autocamion cu macara de 5 tone. Toate macaralele noastre sunt inspectate anual de catre o terta parte, precum si inspectate de catre operatorul sau zilnic înainte de utilizare. Întelegem ca siguranta este obiectivul numarul unu si ca începe cu o masina bine întretinuta în mâinile unui operator bine instruit.

Folosim un program de planuri de ridicare 3D pentru a crea si analiza planurile critice de ridicare pentru proiectul tau. Specialistul nostru în ascensoare a fost instruit sa identifice toate detaliile din liftul dvs., pentru a face procesul cât mai simplu si fara stres pentru dvs.

AVETI UN PROIECT ÎN AFARA ZONEI NOASTRE NORMALE DE SERVICE?

Nu ezitati sa apelati unul dintre reprezentantii nostri de ajutor pentru a va informa despre locatia viitorului dvs. proiect. Chiar daca nu este în zona noastra de servicii.

Va oferim servicii de inchiriere automacara pentru utilizare, cu personal calificat, in conditii avantajoase pentru dumneavoastra. Macaraua noastra are o sarcina maxima admisa de 45T.

 

Galerie foto
  • ...