Arcade Doors - Compartimentari de spatii office si mobilier fonoabsorbant, Bucuresti

Sistem compartimentare Sky Uniglass NT

SKY este o noua viziune pentru spatiul in care lucram si in care traim, o solutie de compartimentare limitata numai de imaginatia noastra.

Sistemul de compartimentare este proiectat ca sistem de compartimentare fara rama in plan vertical. Sistemul SKY este realizat din panouri din sticla securizata. Sticla are grosimea de 10 sau 12 mm. Panourile de sticla sunt montate la partea de sus si de jos in profile din aluminiu a caror parte vizibila are latimea de 30mm, 40 mm. Sistemul permite integrarea in perete si a panourilor din lemn cu grosime de 36 mm si a panourilor tehnice de 55 si 100mm grosime. Panourile din lemn sunt montate fara profile verticale.

Structura

 

Pentru realizarea peretelui de compartimentare SKY se utilizeaza profile din aluminiu. Profilele din aluminiu sunt anodizate sau vopsite in camp electrostatic

Panouri cu Sticla

 

Panourile sunt realizate din geam securizat sau geam laminat. Grosimea geamului: 10-12 mm.

Dimensiunea Panourilor

 

Inaltimea maxima: 3450 mm
Latime maxima: 1200 mm

Panouri din Lemn

 

Panourile din lemn au o grosime de 36 mm si pot fi finisate prin vopsire, infoliere cu folie melaminica sau pot fi furniruite cu furnire din lemn.
Posibilitati de dispunere a modulelor:
– Pe toata inaltimea
– Module dispuse pe inaltime;
– Module tip supralumina montate deasupra usilor

Sistemul de Rafturi si Dulapuri

 

Sistemul de rafturi si dulapuri care se monteaza in peretele demontabil este ideal pentru spatiile de birouri. In sistemul de compartimentare SKY exista posibilitatea de agatare de rafturi si dulapuri. Sistemul permite integrarea de dulapuri in structura peretelui.

Caracteristici Speciale

 

Usor de montat si demontat.
Usor de intervenit pentru reparatii si completari ale sistemului.

Domenii de Aplicatie

 

Spatii de birouri.
Camere si spatii industriale.
Camere de training si spatii de invataman.

Galerie foto
  • ...