Porta Brand B&M - Usi de interior si exterior, usi tehnice, Bucuresti

Serviciile noastre

Transport usi Porta

Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile care au montajul executat de catre echipele noastre.

In cazul in care montajul nu este realizat de catre echipele noastre, transportul usilor se face pana in fata locatiei, taxa perceputa fiind de 600 RON (pentru Bucuresti).

Deplasarea suplimentara a echipei de montaj se taxeaza cu 600 lei.

 Consultanta in alegerea usilor potrivite si a solutiilor de montaj

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii precise (telefonic sau online) despre produsele noastre. Astfel clientul nostru este informat si va face o alegere potrivita pentru caminul sau, evitandu-se greseli care duc la cheltuieli inutile sau solutii de compromis.

Primele doua oferte solicitate sunt realizatete gratuit. Pentru fiecare oferta suplimentara se percepe o taxa de 50 de lei.

Taxa pentru vizitele de masuratori in timpul programului este de 300 lei. Din aceasta suma, 150 RON se scad din contravaloarea montajului, daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 lei (fara TVA, dupa aplicarea discountului).

 Montaj usi

Compania noastra asigura montajul  usilor cumparate (chiar si de la alti parteneri Porta) prin firme autorizate din grup, pentru 20% din pretul de lista al produselor, dar nu mai putin de 200 lei/ bucata, pentru usile de interior( pentru comenzile de o singura usa, taxa va fi de 20% valoarea usii + 100lei ). Echipele de montaj sunt autorizate de catre PORTA DOORS, fiecare montator obtinand diploma de Montator Autorizat Porta. Firma isi rezerva dreptul de a modifica tarifele montajului, prestarilor de servicii, etc. ,in functie de complexitatea lucrarilor, aceste modificari urmand a fi comunicate la inceputul lucrarii in cauza.
Echipele noastre de montaj au componenta mixta sau sunt formate in intregime din cetateni de alte nationalitati decat cea romana.

Galerie foto
  • ...