Urban Design Construct, Bucuresti - Amenajare si intretinere spatii verzi

Despre Urban Design Construct

Suntem o echipa noua de specialisti în domeniul design-ului peisagistic si ne-am propus sa ne impunem pe piata prin calitatea serviciilor prestate. Piata cere, inclusiv in acest domeniu, creativitate, iar lucrarile realizate nu trebuie doar sa aiba un aspect deosebit, ci si sa se incadreze in ansamblu, din punct de vedere estetic si functional. Aceasta este viziunea companiei noastre si avem incredere ca partenerii, colaboratorii si clientii nostri o vor aprecia.

 

De ce sa ne alegeti pe noi?

 Credem in obiective realizate profesionist si nu ne abatem de la principiile de baza. Ne adaptam serviciile în functie de feedback-ul primit si facem totul ca fiecare lucrare sa ne reprezinte. Lucrarile deja realizate pana in prezent ne recomanda si sunt dovada seriozitatii noastre si a calitatii serviciilor oferite. Avem o vasta experienta dobandita in activitatea desfasurata in colaborare cu ADP SA in perimetrul Sectorului 3 al capitalei si in cadrul numeroaselor lucrari de amenajare si intretinere a spatiilor private din Bucuresti si zonele limitrofe.

Indiferent de amploarea si complexitatea proiectelor si necesitatilor care ne sunt prezentate, facem tot ce ne sta in putinta pentru indeplinirea intocmai a solicitarilor dumneavoastra. Daca va aflati intr-un impas cu proiectul dvs, sau vreti sa porniti o lucrare de la zero, specialistii nostri va vor prezenta rapid o solutie personalizata si ne vom asigura ca vom mentine o comunicare constructiva cu dvs pe tot parcursul colaborarii. 

Va asteptam!

Galerie foto
  • ...