Uno Traduceri - Birou Traduceri Bucuresti

Interpretariat

pretare

 

Uno Traduceri va ofera servicii de translatie sau servicii de interpretare (interpretariat simultan si interpretariat consecutiv) pentru intalniri de afaceri si conferinte cu participare internationala.

 

Serviciile de interpretare oferite de Uno Traduceri sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, care dispun de experienta in acest domeniu si sunt disponibile in principalele limbi de circulatie internationala.

 

De asemenea, va punem la dispozitie traducatori autorizati in cazul in care este necesara prezenta unui traducator autorizat la biroul notarial, in scopul intocmirii unor documente oficiale, la care iau parte cetateni straini, care nu vorbesc limba romana.

 

Intr-o astfel de situatie, prezenta traducatorului autorizat la notariat, obligatorie de altfel, va facilita derularea actului notarial, asigurand translatia pe parcursul intregii activitati.

 

Nu permiteti ca o limba straina sa stea in calea stabilirii unei relatii importante pentru dumneavoastra!

 

Pentru a primi o oferta personalizata pentru servicii de interpretare, nu ezitati sa luati legatura cu noi utilizand datele puse la dispozitia dumneavoastra in pagina de Contact sau contactati-ne direct la office[at]uno-traduceri.ro sau la telefon 0724 812 363.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0724812363
Str. Elev Stefan Stefanescu , nr. 36-38 interfon 020, sector 2,
Distribuie